Задържаха двама за отглеждане на канабис в свиленградско село

Мъжете са задържани при акция в село Мустрак
21 сеп 2020 20:44, Красимир Ангелов
4
Задържаха двама за отглеждане на канабис в свиленградско село
Снимка: БГНЕС

Двама мъже са задържани при специализирана полицейска операция на полицията в Свиленград за противодействие на конвенционалната престъпност в региона.

Акцията в село Мустрак в общината е преминала под ръководството на Районна прокуратура - Свиленград, съобщиха от държавното обвинение.

При извършена проверка от полицейските служители в землището на селото са задържани двама мъже на 36 години. Установено е, че двамата са засели и отглеждали в двор на изоставена къща множество растения, които при тестване с полеви наркотест са реагирали на високорисково наркотичното вещество – канабис.

Двамата мъже са задържани за срок от 24 часа, образувано е досъдебно производство.

Разследваното по случая продължава. За последните десет дни при три специализирани полицейски акции на територията на Свиленград и региона са задържани общо четирима мъже за отглеждане на канабис.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Генади Косев е велик.
3
2
 
12
 
! Отговори
Единствено преди 3 години
в Гербеландия конопа се квалифицира като високо рисково наркотично вещество от 1 степен заедно с херойн и кокайн-пълен смях.Ligalize it!!!!!!!!!!
2
1
 
10
 
! Отговори
4epa преди 3 години
A КАКВО ДА ОТГЛЕЖДАТ ТЮТЮН ЗА ДОГАН ЛИ !!!!!!!!!!
1
0
 
16
 
! Отговори
пасарела преди 3 години
Абе хора , баба ми от коноп черги тъчеше и завиваше чедата си , а сега да ни ти се роди гръсница дома ,че си арестуван на момент . Не знам полицията / катото ги гледам какви са / дали разпознават босилек от кокиче !!!!