50-годишен в ареста за опит за убийство на "Лъвов мост"

Нападнал е с нож друг мъж, пострадалият е с рана в гръдния кош
7
50-годишен в ареста за опит за убийство на "Лъвов мост"
Снимка: Pixabay

Софийският градски съд е уважил искането за определяне на мярка за неотклонение „задържане под стража“ на 50-годишнен мъж, срещу когото е образувано досъдебно производство за убийство.

Около 22:30 ч. на 30.09.2020 г., на бул. „Княгиня Мария Луиза“, в района на площад „Лъвов мост“ в столицата, бил направен опит за убийство спрямо тридесет и една годишния Д.Т. На мъжа бил нанесен удар с нож, вследствие на което пострадалият получил прободна рана в областта на гръдния кош.
 
Извършителят на деянието е бил установен – А.И. на 50 години от с. Люляково, община Кърджали. Същият е бил привлечен в качеството на обвиняем и задържан с постановление на прокурор за срок до 72 часа.

В днешното съдебно заседание съдът е приел доводите на прокурора от Софийска градска прокуратура, че е налице реална опасност обвиняемият А. И. да се укрие и да извърши престъпление.

Престъпното деяние, за което е привлечен към наказателна отговорност, е тежко, наказуемо е с „лишаване от свобода“ за срок от минимум десет години и е с изключително висока степен на обществена опасност. Освен това, обвиняемият няма установен адрес в гр. София.

Разследването продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
14
 
! Отговори
Какво прави преди 3 години
див *** в центъра на София? Полиция? Съд?
1
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ми кат сай правел, па нимой са бий с ножове, де скача, а!?Ся ако е някой мастор на боя с ножове, рабираме, ама иначе ...