Верижна катастрофа в София тази нощ, има пострадали

Инцидентът е станал на булевард "Константин Величков"
Обновена: 18 яну 2021 07:58 | 18 яну 2021 07:39, Елка Василева
22

Катастрофа е станала тази нощ в София на столичния булевард "Константин Величков", близо до ул. "Симеон". В мрежата се появиха и кадри от инцидента.

Според информацията произшествието е станало около полунощ, предаде Bulgaria ON AIR.

Сблъсъкът е бил между около 5 автомобила, като по непотвърдена информация има и пострадали.

На мястото на катастрофата са пристигнали полиция, екип на пожарната и две линейки.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 16То и крайпънтите дървета и стълбовете са причина за катастрофа. А те са доста над 8-10 см. Навсякъде трябва да сложат ограничители, да не могат наглеците да се пречкат на градския транспорт. След кръговото при Токуда рядко има здраво колче ИЗВЪН пътното платно! И те са по-високи от 8-10 см. На джигита всичко му пречи. На мен защо не ми пречи? Защо аз не поднасям и хлъзгам?
13
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези забити полусфери, които разделят трамвайното трасе от пътното платно и са едва 8-10 смм високи наистина създават предпоставка за ПТП.Но повечето от коментиращите, никога не са шофирали по К. Величков.До кръстовището с Цар Симеон има спирка на градския транспорт, платното се стеснява.
12
24
 
10
 
! Отговори
ЦК на герп преди 3 години
Най вероятно са били от хората на Радев протестъри.Броили са си парите , докато са карали.
11
26
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до16: типичен гласоподавател на гроб - крадлив, с целогодишен тен и ***. Продължавай с палците после си ги заври :)
10
1
 
15
 
! Отговори
Ми добре преди 3 години
Ако поне един от участвалите автомобили е такъв със специален режим на движение ИЛИ в поне една от колите е имало дете в нужда от спешна медицинска помощ (отпреди инцидента) приемам оправдания. Инак пак става въпрос за не.ан.дер.тал.ци.
9
3
 
8
 
! Отговори
РАДИО ЕЛТО преди 3 години
някой снимаха вместо да помагат на Х ОРАТА срамота
8
26
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 1Защо съдиш по себе си за "българина"? Ти като караш на магия, както си се описал, не означава, че нормалните хора сме като теб.
7
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като няма наказания е така. Вчера гледам две коли спрели на велоалея в центъра. Минава патрулка и вместо да ги глоби им *** да тръгват. Единия 5 мин. отказваше. Направи ги смешни. Санкции не последваха.
6
14
 
30
 
! Отговори
До 7 преди 3 години
Ти си червен бинарен любител на мъжките ласкинпо евразийски образец.
5
40
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Българопитекът кара на магия - без реална представа за поведението на автомобила при различни условия, недобри спирачки, с летни гуми зимата и зимни гуми лятото, задължително купени втора ръка за по 20 лв парчето, но за сметка на това без да спазва дистанция, пиян и надрусан, без да се съобрази със скоростта, кара на овчия принцип и не мисли, защото няма с какво.Затова гласува за боко тиквата-чекмеджист пропутинист,който строи газопровод с наши милиарди на Москва!
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всяка катастрофа е пирон в ковчега на милюцайтити. Вместо да си щавят харабийската свряни в някое кюше, те дремят на студа и пишат. Лоша работа, а банката не чака.
3
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Онзи "спецалист" с опашчицата дали отново ще ни убеждава, че пътя е виновен или почистващата фирма. Със сигурност е имало "състезание". А може и вещества за които сега се прави акция.
2
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някой със сигурнист не е карал с позволената скорост от 50км/ч.
1
43
 
73
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Българопитекът кара на магия - без реална представа за поведението на автомобила при различни условия, недобри спирачки, с летни гуми зимата и зимни гуми лятото, задължително купени втора ръка за по 20 лв парчето, но за сметка на това без да спазва дистанция, пиян и надрусан, без да се съобрази със скоростта, кара на овчия принцип и не мисли, защото няма с какво. Затова гласува и за румен радев фогурант - профашиста.