Заведение, магазин и склад са изгорели в Приморско

Леко е пострадала 68-годишна рускиня
19 яну 2021 22:35, Анисия Иванова
0
Заведение, магазин и склад са изгорели в Приморско
Снимка: БГНЕС

Заведение, магазин за хранителни стоки и склад са изгорели в четириетажна жилищна сграда в Приморско, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Бургас.

Инцидентът е станал вчера вечерта. В Районно управление - Приморско е получено съобщение за пожар, възникнал в партерното помещение на четириетажна жилищна сграда, разположена на ул. „Лагуна“ № 6 в града.

Огънят е потушен от два екипа на РСПБЗН - Приморско и Царево. От пожара изгорели бар „The Place“ и магазин за хранителни стоки заедно със складово помещение (и двама обекта са сезонни, към момента са били зазимени).

От инцидента обгоряла част от фасадата над търговските помещения. Вследствие на пожара пострадала 68-годишна - постоянно пребиваваща в  България и живееща на втория жилищен етаж над търговските обекти руска гражданка.

Жената се уплашила от огъня и напуснала сградата, като при преминаване през входната врата, разположена в непосредствена близост до горящото заведение, получила обгаряния около 10%. тя е откарана до УМБАЛ – Бургас и след медицински преглед е освободена за домашно лечение. От пожара изгоряло оборудването на търговските обекти.

Причините за инцидента, както и стойността на нанесените щети са в процес на изясняване. Предстои извършването на оглед в светлата част на денонощието.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: МВРпожарПриморско
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари