Разпитват свидетели по делото за смъртта на Милен Цветков

Днес ще бъдат изслушани очевидци на тежкия пътен инцидент
26 фев 2021 08:00, Петя Славова
39
Разпитват свидетели по делото за смъртта на Милен Цветков
Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

С разпит на свидетели продължава делото за смъртта на журналиста Милен Цветков. На днешното заседание се очаква да бъдат изслушани очевидци на тежкия пътен инцидент, при който загина Цветков, съобщава Bulgaria ON AIR.

Още по темата

На първото заседание във вторник показания дадоха годеницата и приятели на подсъдимия Кристиан Николов. Те разказваха за купона, на който са били преди деня на катастрофата. Никой от тях не каза дали е видял Николов да взима наркотици.

По време на разпита си годеницата на Кристиан Николов - Симона Цанкова, която е била в джипа, с който той удари колата на Цветков, каза, че Кристиан е бил първият, който се опитал да му окаже първа помощ. Че за това има и свидетели, твърди и адвокатът на подсъдимия.

На Великден миналата година джипът на Николов помете колата на Милен Цветков, който чакаше на червен светофар. Според разследващите 22-годишният мъж е шофирал с два пъти над разрешената скорост, а в кръвта му са открити три вида наркотици.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Basiнали се сещаш че ако го осъдят на 30г затвор майка му ще даде една голяма торба пари и ще излезе на втората година
29
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Милен Цветков е в гроба. Да живее правосъдието!
28
0
 
4
 
! Отговори
4epa преди 3 години
ДО КАТО РАЗПИТАТ ЦЯЛА СОФИЯ- ТО СИ ТРЯБВА ПОНЕ 10- 20 ГОДИНИ !!!!!!!!!!!!!! МНОГО РАБОТА МНОГО НЕЩО- И НА КРАЯ НИЩОООООООООООООО !!!!!!!!!
27
0
 
4
 
! Отговори
4epa преди 3 години
КОГАТО ИГРАЕ 4И4КО ПАРИ4КО- ВЪРТЯТ СУКАТ, СВИДЕТЕЛИ, ИЗВЪН ЗЕМНИ, КРЕМОВЕ, ВАЗЕЛИН,ШОТОВЕ- АЗ НЕ ЗНАМ ДА ИМА ПО ЯСЕН СЛУ4АЙ !!!!!!!!!!!!!!!
26
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво толкова разпитват ! На камерата ясно се видя как джипа с огромна скорост удари колата на Милен Цветков и я отхвърли на десетки метри. Щом толкова влачат умишлено това дело значи Милен е бил поръчан и тоя наркоман е извършителя
25
0
 
10
 
! Отговори
СТАВИСКИ преди 3 години
Всеки трябва да вземе правосъдието в собствените си ръце. Правосъдието в България е гола вода..Хи-пхи-хи....
24
0
 
6
 
! Отговори
.!. преди 3 години
Значи, така като гледам как се развиват нещата, пък и от мнооооого други подобни случай, случвали се през демократичните години, тоя на първа инстанция ще му дадът 7 г условно на втора ще ги намалят на 2! Ко да ви кажа, ако нещо такова ви се случи по-добре сами да си раздадете правосъдие! Ако искате де! При каквито и да било други изходи правосъдие няма да получите!
23
0
 
7
 
! Отговори
русенец преди 3 години
Какви са тези свидетели, какви са тези разпити и защо са, освен за протакане на делото и изместване на фокуса му. Има кадри от станалото, има анализ на кръвта - осъдете го, а не харчете парите на данъкоплатците! Имам чувството, че и да отрежа публично нечия глава могат да ме съдят и доказват вината ми с години! Такова правосъдие е ненужно, че и вредно!
22
0
 
11
 
! Отговори
инфо!! преди 3 години
измина една година неграмотници , а наркоманчето на "Мама" още сучи... Корумпирани прокурори
21
0
 
19
 
! Отговори
ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР! преди 3 години
БЕЗ ПРАВО НА ЗАМЯНА!Да се качиш дрогиран с 10-тина наркотика в 2тона джип и да убиеш човек (за малко още 10-тина да прегази) е УМИШЛЕНО УБИЙСТВО.
20
0
 
5
 
! Отговори
Милен преди 3 години
Ще ме видиш в нечия сълзза, паднала от горчива тишина! Ще ме чуеш в нечии тъжен гласс!!!!!!!! Ще ми липсваш, и и сълзите ми, обичам те, желаех те, Обичам Ви!!!!Милен!
19
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ДОКОГА още ще протакате делото??? Какво още не е ясно по това брутално убийство на един човек и опит за убийство на още 10 човека???
18
4
 
7
 
! Отговори
К преди 3 години
Милен е жив и ще остане стандарт за качество на българската журналистиката, която много негови колеги никога няма да достигнат. Не защото не могат, а защото в тях живее страхът, който трябва да внушават срещу голям хонорар и придобивки. Податливи, защото са алчни! Недъгави по достойнство духове, пълзящи като червеи, в краката на престъпници с власт. Продажници.Почивай в Мир! И живей завинаги, обичан от всички, които те разбраха и оцениха. Няма да те забравим...Цитат от Н.Марков
17
4
 
9
 
! Отговори
К преди 3 години
Беше истински човек, любящ баща, верен приятел и професионален майстор на журналистическата рапира. Беше светъл дух между нас.Убиха го, както убиват всички нас - в домовете ни, на улицата, на работните ни места, в мечтите ни. Те нямат милост и не виждат човешкото, извън собствената им извратена и болна представа за човека! Загниващи отвътре твари, които крещят към Бога с пълен глас и не се поколебават да замесят дори и Неговото име, в своите престъпни деяния. Подлеци и лицемери.Милен е жив и ще остане стандарт за качество на българската журналистиката, която много негови колеги ник
16
4
 
13
 
! Отговори
К преди 3 години
Убиха Милен! Убиха човек от Съпротивата. Погубиха един от малкото останали докрай верни на обществения си дълг журналисти. Той не получи покана за воаяжи с правителствения самолет. Отказа и много други подкупи, които му бяха приготвили като капан. Милен, беше войник на България! Добър войник. Разумен.Убиха го, като много други преди него - без никакви морални задръжки. Само защото беше различен. Толкова различен, че не се вписваше дори в представата на имитатори на гражданска съпротива. Беше истински човек, любящ баща, верен приятел и професионален майстор на журналистическата
15
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Свидетел и изгората му) която лъже нагло ,не е ли 5 г затвор за лъжесвидетелстване ,говори че не употребялвал наркотици !
14
0
 
6
 
! Отговори
до 18 преди 3 години
Прав си. Точно този ход пречи на делото и то много и е основен жокер на защитата. Ама какво да правим, че хората не знаят как се оказва първа помощ и вършат глупости. Да бяха действали по учебник (както ги учат децата още в детската градина, че НЕ СЕ ПИПА, ако не можеш да сложиш тялото на шина), щеше да е много по-лесно за обвинението.
13
0
 
9
 
! Отговори
до 18 преди 3 години
Така е, нещата са деликатни и се заформя интересно дело, защото има свидетели (остави камерите, те не са сила в съда) за това как е изваден от колата и, че е бил жив.
12
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега ще стане интересно. Както казах още април- сеирджиите, които го извадиха по престъпно небрежен начин от колата като чувал с картофи, че даже и вода му дадоха и го сложиха да седне, ще бъдат подведени под отговорност.
11
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И не ги ли е срам тия? Полицаи, прокурори, адвокати? Като свински черва са навързани. Два пъти скорост над превишената и 3 вида наркотици. И какво има да се доказва тука? Имаше един виц навремето - "заподозреният дълго и упорито блъскаше главата си в кубинките на сержанта". А ако не беше Милен? Ако беше някой нормален неизвестен човечец с децата си? Нямаше и да разберем. Дайте им парички за цигарки и кафенца. Ако нещо стане такова с мой близък? Няма да има полиция. Ще има лопата и торба вар.