Арест за полицай в Студентски град

Участвал ли е служителят на МВР в схема за наркотици?
54
Арест за полицай в Студентски град
Снимка: БГНЕС

Полицай от Столичната дирекция на вътрешните работи е задържан при операция на Дирекция вътрешна сигурност в МВР и прокуратурата.

Според БНР полицаят е арестуван в Студентски град. Към момента не са ясни причините за ареста, но неофициално става дума за участие на служителя в схема за наркотици.

Повече информация вероятно ще бъде дадена в утрешния ден.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още по темата: МВР
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
6
 
! Отговори
Редовно преди 3 години
Гърмят полицаи от 07 РПУ за наркотици. Тжзи полицай е бил бушона. Интересно е кога ще изгърми някой началник, защото се знае, че наркотрафика се пази отгоре. А Студенски град се знае е плацдорм за разпространение на наркотици.
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Здрасти Лили
8
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз лично съм виждал на "лъвов мост" в София как *** плати на двама полицай огроюна пачка с пари. Двамата вървяха и при разминаване с проститутката тя им подаде поне десет бона пачка. Ето това е нашата полиция.
7
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всички полицаи са престъпници! Плюя аз на тях
6
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нека не забравяме, че България е на първо място в галактиката по брой шуробадженакорушветчийски лапачи на държавна хранилка, занимаващи се с всевъзможни престъпления. Ако сто хилядното котило се разтури, престъпността ще спадне с деветдесет процента, веднага.
5
0
 
1
 
! Отговори
Весарата преди 3 години
И да не работят дискотеките, то бизнеса не се премества за месец-два.А че на всички отгоре им е ясно как се продават нещата по студентски и човека е бил на неправилното място в неправилния момент е друг въпрос
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нали дискотеките още не работят бе, пак ли върви дрогата
3
0
 
14
 
! Отговори
Хахах преди 3 години
Че това новина ли е ? То се знае. Няма схема без кука :)Наркотици,оръжие, и мацки.... коли/купува-продава-краде...технически прегледи...,грабежи,пребивания,рекет, и още и още не може без куки да минават.
2
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Продават дрога в национална спортна академия на така наречените "спортисти" от няколко години полицията си затваря очите защото и те продават заедно с диларите сами си направете сметка охранителите са некви старчета на по60-70 години с никролога в джоба и те знаят и нищо не правят защото им дават по някои лев.
1
0
 
13
 
! Отговори
Киро преди 3 години
Живея до студентски.Миналата седмица пих 2 водки на гости и се прибирам с такси 11 часа.Спряха ме с таксито около хотел вега - проверка уж.Ровиха ме 10 минути като престъпник.Платих няколко лева повече за престоя и се прибрах.