Тир и бус се удариха челно, почина единият шофьор

Временно Прохода на републиката е затворен
16
Тир и бус се удариха челно, почина единият шофьор
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg, архив

Катастрофа между бус и тир затвори за движение Прохода на Републиката. Инцидентът е станал в района на Вонеща вода в посока Гурково, съобщи БНР.

При челния сблъсък на място е загинал водачът на буса.

С него са пътували двама пътници, за които към момента няма данни да са пострадали, съобщиха от полицията във Велико Търново.

Леките автомобили се пренасочват през прохода „Шипка“, товарните изчакват.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
6
 
! Отговори
Фръц преди 3 години
Работещо БДЖ Товарни превози. Товариш тира/товара на едната граница, експедираш го на другата - по-малко рискове за всички шофъори по пътищата, по-бърз транспорт от едно място до друго, нови работни места и модерно предприятие, по-здрави пътища!Ех бре, кога и кой ще открие топлата вода!?
7
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До КоментарАко 20год. преди Баце същите, дето сега ще сменят модела не бяха пълнили офшорни сметки, а само чекмеджета като Баце, сега и Хемус щеше да е завърешена, и Струма с тунел през Кресненското дефиле. И тунелите под Шипка и Петрохан. И Русе-Бяла. Видин-Ботевград. И до сръбската граница. И магистрала Черно море. И околовръстното на София. Ела в Елин Пелин да видиш какво те чака, ако дойде проекта на Фигуранта. Пропадания на пътното платно на няколко места в центъра. Та"Нова България"ли?
6
1
 
1
 
! Отговори
Жалко но е така преди 3 години
Карат като *** и сеят смърт. Няма да се учудя, ако се изгаврят и от държавата да пишат жертвата като жертва на Ковид с придружаващо заболяване катастрофа - в така абсурдна държава живеем.
5
0
 
3
 
! Отговори
Жалко, но факт преди 3 години
Пътувам от там и малко да видят прав участък и силят да те изпреварят, а хората от района дет всеки ден минават от там , даже не чакат прав участък
4
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
абе кви са тея диваци, само тирове се блъскат тия дни да не се окаже, че смъркат някаква нова неоткриваема дрога за да стават животни и да издържат дни зад волана:)))
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Коментаркакви "ромеи" са тези ....?
2
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На кривата ракета космосът и е крив. Какво общо има правенето на магистрали с това, че двамата шофьори не са внимавали.Жалко за загиналият шофьор, ама хайде стига сте търсили причината другаде.
1
13
 
5
 
! Отговори
Коментар преди 3 години
Важното е че Боцата ви направи магистрала до Гърция да житкате на моренце и да пълните джобовете на ромеите!А на тия криви пътища евииммаата!