Заловиха 25 нелегални мигранти край Вакарел

Мъжете са се представили за афганистанци
4 май 2021 12:56, Елка Василева
20
Заловиха 25 нелегални мигранти край Вакарел
Снимка: архив, БГНЕС

25 нелегални мигранти са заловени край Вакарел. Това съобщи пресцентърът на МВР, цитиран от „Фокус“.

В 09.00 часа в района на Вакарел на самата автомагистрала „Тракия“ са задържани 25 мъже, които са се придвижвали пеша в самостоятелна група.

Все още няма информация дали сред тях има и непълнолетни лица.

Те са се представили за афганистанци. Отведени са в районното управление в Елин Пелин и е уведомена „Миграция“ на ОДМВР.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Даровете на ер - джолан, събира братята си тероряги за да са му под ръка и от време на време си прави гюбек саат с тях. !.
8
0
 
16
 
! Отговори
SS преди 2 години
Трърде вероятно е някой да си е затворил очите и да ги е пуснал.Естественно не даром. По добре (според мен) да ги бяха оставили да прекосят територията.Сега ще ги вкарат в някой център за бежанци и трябва да ги храним.
7
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ПО ИНТЕРЕСНОТО Е КЪДЕ СА СПАЛИ ГРАНИЧНИТЕ ВЛАСТИ ЧЕ ТЕЗИ СА ВЛЕЗЛИ НА БГ ТЕРИТОРИЯ. Това можеше да са терористи и можеше да направят атентати срещу мирното население.. Така ли пазят границата Мутрите. Нямате държава от мен да го знаете. Имате един разграден двор през който минават всякакви. Чак до Вакарел са стигнали и никой не ги е видял. А полицията дебне в храстите водачите на МПС да ги снима и им вземе мангизите. И за какво ги раниме. Да ни рекетират вместо да ни пазят от чужди елементи.
6
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Както са вървели по магистралата като у техните си джендеми, късмет са извадили шофьорите, че днес не са в следствието и после знаете къде. Че тези наглеци са безценни за НПО/нечовешки паразитни организации/
5
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Никой никъде не ги води, което означава донори на органи и кръвни продукти дошли на крака. Ако толкова ви е гнус, поне за храна за домашни животни стават.
4
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Просто трябва един закон - "Всяко личе влязло незакооно в ЕС/България подежи на депортация и перманентна забрана да влиза на територията на ЕС/България, лица родени от незаконно пребиваващи също подлежат на депортация", "Незаконно влезли лица подлжат на арест, бърз процес и депортация" примери от Феисбоок за лицата правещи закони в БГ!
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
и до сега беше така просто не ги коментираха, винаги е имало опити за преминаване към западна европа
2
0
 
29
 
! Отговори
Корупция преди 2 години
А някой изобщо разследва ли кой и как ги е пуснал в България?!
1
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
заселването на опразнена българия върви по план!