Кола на заден ход блъсна пиян пешеходец

Инцидентът е станал в Благоевград, пострадалият е с фрактури на ребра
11 юни 2021 16:12, Красимир Ангелов
22
Кола на заден ход блъсна пиян пешеходец
Снимка: БГНЕС

Лек автомобил, движил се на заден ход, е блъснал пиян пешеходец в Благоевград. Инцидентът е станал на ул. „Цар Иван Шишман“, съобщава "24 часа", позовавайки се на информация на полицията от областния град.

Лек автомобил "Тойота" с 54-годишен водач от Благоевград, извършвайки маневра на заден ход, е блъснал 55-годишен благоевградчанин, който внезапно пресякъл пътното платно.

Пешеходецът е пострадал с фрактура на четири ребра. Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водача на автомобила е отрицателна, а тази на пешеходеца е отчела наличие на 2,54 промила.

За случая е уведомена РП-Благоевград. Образувано е досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако маневрираш на заден ход трябва да провериш какво или кой е зад теб първо!!! Няма значение пиян или не. Иначе е като в един виц. Двама в кола пресичат кръстовище, шофьорът към пасжера: Как е от твойта страна? Пасажерът: Давай, давай, само един мотор!
7
0
 
3
 
! Отговори
Не пиян преди 2 години
Ей, проблем е! Онзи ден аха да прегазя един тротинеткаджия при идентична ситуация на паркинг.От къде излезе, как се случи, настръхнах и се изпотих, инфаркта е готов. 55 годишен съм. Излизам и някаква друсалка поожулена ми вика "чиче, гледай бре". Аре един шамар, аре втори. Аре нокаут, то ми вика че ще ме съди, аре ритник в главата. Хора, 24 часа след това аз имам проблем със себе си. Това е състояние в което изпаднах и което не познавам. В училище не съм се бил.
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
КАТ спи, уволняват чистачките, а контрол по пътищата никакъв.
5
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ако не внимаваш по улиците на територията, напр. защото си пиян, вероятността да те отнесат на заден ход е голяма - шофьорите масово не гледат. Защо не гледат - защото не им дреме. Защо не им дреме - защото няма да плащат така, както ако се случи случката на запшад.
4
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Водачът на МПС грубо е нарушил правилата при извършване на маневра "на заден ход"! При липсата на видимост се изисква присъствието на лице указващо или помагащо за "задния ход";) Пешеходецът може да е бил и с "4,5 промила", но водачът на МПС е длъжен да се съобразява с пътната обстановка! Всяко пътно превозно средство е средство с повишена опасност, за използаването на което носи вина водачът! Човекът пил 5-6 бири и му "натроши.ли" ребрата - ИМА ЗАКОН И ТАМ ВСИЧКО Е НАПИСАНО!
3
0
 
4
 
! Отговори
шопска измет преди 2 години
шофьора е виновен както винаги
2
2
 
9
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 2 години
Ще ме извинявате от днес и от милицията, но да пешеходстваш пиян не е престъпление.
1
1
 
7
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
Ахахахахахахахахахахах :))) Тоест пешеходеца е блъснал колата