Разследват убийство на улично куче в Тутракан

Животното е било открито с огнестрелна рана
21 юни 2021 23:45, Красимир Ангелов
60
Разследват убийство на улично куче в Тутракан
Снимка: БГНЕС

Полицията в Тутракан разследва случай на проявена жестокост към куче, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Силистра.

На 19 юни след сигнал на тел.112 дежурна оперативна група е посетила адрес в града, където е установен труп на безстопанствено куче.

Според данните от извършената аутопсия смъртта на животното е настъпила в следствие на огнестрелна рана. Назначена е ветеринарномедицинска експертиза.

Образувано е досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако нямаше безстопанствени кучета нямаше да има застреляни такива. Като започнеш да се прибираш в къщи страхувайки се че ще те нахапят ***, разбираш и защо е застреляно.
34
2
 
1
 
! Отговори
Кон преди 2 години
По-вярно е да се каже, баламосват ни с глупости. Заглавието е потресаващо примитивно! То не разследват убийството на данъчен инспектор в центъра на София отпреди 3 г, а се занимават с улично куче в Тутракан ... Какво падение на нравите. После да не се чудите, че няма българска нация.
33
2
 
2
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 години
По-злобно и генетически вампиристично животно от човека няма. Човекът,който заграби от останалите живи създания естественната им среда и с наглост избива резистемцията на Майка Природа. Човек,който убива животните е убиец на собственното си съществувание.
32
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В чужбина нямат бездомни животни, защото ако не се потърси до седмица и се приспива. Как иначе да се справят с тях. После ходете ми разправяйте, че видиш ли тука само сме така жестоки.
31
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Жалко за животината ама ако така разследваха и инцидентите с хора, цена нямаше да имат. Ето сутринта показаха един дядо, изчезнал и намерен след няколко дни в окаяно състояние, никой не си е мръднал пръста да разследва, споделиха близките. И после не сме били Ъпсурдистан!
30
3
 
1
 
! Отговори
Тъй, тъй преди 2 години
До Влади........А кучетата направо ще ни ядат.......Обаче в Социалистическа Република Виетнам са на по-различно мнение.
29
4
 
8
 
! Отговори
Влади преди 2 години
Всъщност жаленето на кучетата у нас е мода. Едно време имахме баби и дядовци на село и от тях знаехме, че трябва да обичаме животните, но човекът е най-важен. И, че животно се отглежда само, ако има полза, а не за гевезелък. Сега, повлияни от западни модни увлечения( често насърчавани с финансови средства) много хора слагат на първо място правата на кучетата и въобще правата на малцинствата. Няма лошо, но ако тези малцинства надделеят, те НЯМА ДА БЪДАТ ТОЛЕРАНТНИ. А кучетата направо ще ни ядат.
28
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо има безстопанствени кучета по улиците?
27
2
 
15
 
! Отговори
Деди преди 2 години
Потресаващо е, че не само има хора, слагащи знак за равенство между човешки и кучешки живот, но и такива, даващи приоритет на животното. Всъщност, ако се поразровиш в разните там zoo-нещо си сайтове и такива неща добиват обяснение. Направо да щръкне косата, гледайки как се ашладисват разните му ссодомити с различни животински представители.
26
5
 
3
 
! Отговори
Гай Баньо преди 2 години
Толкова умствено и душевно скопени хора!И после се сърдите,че ви манипулират и крадат.На вас ви е хубаво,когато на някой му е кофти.Завиждате и мразите успелите.По цял ден мързелувате и очаквате от държавата,а аз ви говоря за отношение към живи същества.Къде,по дяволите,съм се засили аз ахахахахх
25
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За величието на една нация и моралния й прогрес може да се съди по отношението й към животните.Като ви чета тука,и веднага разбирам защо ни управляват милиционери,чалгари и физкултурници.Всеки народ си заслужава съдбата.Имаш плюсове от мен эа тоэи коментар...
24
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не ми говори точно ти за морал. И недей с този назидателен тон, господин декадент. Добър си в мятането на думи и раздаването на морални присъди. От толкова много кучелюбци и борци за правата на животните, в които човек се спъва - и в тях и в екскрементите на любимците им, които в повечето случаи са едно и също нещо - жестокостта към хората нито е намаляла, нито даже спира да расте. Такива извратеняци като теб отдавна са спрели да бъдат хора и са станали животни.
23
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До "Главна грижа на МВР и форумните мизантропи са кучетата.". Когато в една държава хората са жестоки дори към животните, то те са жестоки и към другите хора. Тоя утре ще реши, че може да стреля по каквото и когото си поиска. Няма нормална държава за каквато говориш, където да убиват ей така животните.
22
8
 
6
 
! Отговори
Гай Баньо преди 2 години
До Анонимен Ако не беше толкова простодушен щеше да разберещ поне 50 % от това,което съм написал,но за съжаление нищо не си асимилирал.Естетвено,че хората са преди животните,но в развитите бели държави се държи на всички животи.Ти обаче няма да го осъзнаеш.Не си ти виновен.Просто така си възпитан и толкова ти е умствения багаж...за съжаление.Озлобяването и убиването води до убиването и на хора.Доказано е от години.
21
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За величието на една нация се съди по това какво се прави за хората. Да направим ли една равносметка колко убийства на хора остават неразкрити? Колкото побоища остават ненаказани? Колкото жертви на кучешки тормоз остават неовъзмездени и осакатени? Хвала на тези форумни катили, за които величието на една нация се основавало на отношението към животните. А нацията си умира и никой не разследва нейното убийство. До 2040 ставаме пет милиона. Главна грижа на МВР и форумните мизантропи са кучетата.
20
11
 
10
 
! Отговори
Гай Баньо преди 2 години
За величието на една нация и моралния й прогрес може да се съди по отношението й към животните.Като ви чета тука,и веднага разбирам защо ни управляват милиционери,чалгари и физкултурници.Всеки народ си заслужава съдбата.
19
4
 
3
 
! Отговори
Е сега преди 2 години
Сега нема вечерям !
18
2
 
3
 
! Отговори
Хахахахахахаххаха преди 2 години
Ахахаххахахаххахахах
17
1
 
17
 
! Отговори
Док преди 2 години
На ви евроатлантизъм в действие. Преяжте със толерантност. А ромбовете по селата вършеят като бесни кучета. Но полюцията с някаква массстиияя се занимава. Каква сила, какъв капацитет!! Едно време ни един ромб не смееше да стъпи в нашия квартал! Щото ядеше лабут на общо основание, от всички барабар с кварталния! Колко мили бяха, не е истина.
16
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Държавата трябва да си поеме отговорността за бездомните кучета. Не може кучето да е по-важно от човека. Санкции ли ще има, чипиране на домашни кучета ли..., но нещо трябва да се направи, защото подобни случай ще ескалират. Тоне се търпят вече.