Почина дядото, убил внучето си с метална пръчка

Той беше с 30% изгаряния
7 яну 2022 14:21, Нели Христова
17
Почина дядото, убил внучето си с метална пръчка
Снимка: БГНЕС

66-годишният Димитър, който на 30 декември преби до смърт 6-годишното си внуче в Монтана и нарани жестоко съпругата си с метална тръба по време на семеен скандал, е починал в „Пирогов", съобщи кметът на Община Монтана Златко Живков, предаде NOVA.

Нападението беше извършено в апартамент в жилищния квартал „Младост“, където живеело възрастното семейството. 6-годишното дете било на гости на баба си и дядо си за празниците. След семеен скандал дядото започнал да бие съпругата си и детето.

След побоя 66-годишният мъж опитал да избяга с колата си и да се самозапали. Мъжът беше настанен в "Приогов" с 30% изгаряния, а автомобилът му е изгорял напълно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
9
 
! Отговори
монтана преди 2 години
Семейството са българи. Говори се, че Димитър системно е тормозел физически и психически кротката си жена. Когато дошло внучето на гости тя намерила сили да му каже , че иска развод поне на старини да е спокойна. Той изпаднал в паталогичен афект, налетял на жена си и внучето, които се сврели в спалнята. Биел с всичка сила наред без пощада. Мръсен, долен селски комплексар, убиец, психопат, садист да гори в ада във вечни мъки дано. Лека му пръст на невинното дете. Горките родители, горката му баба
11
2
 
8
 
! Отговори
! преди 2 години
Метална пръчка, дървен винкел......не ви ли е срам поне малко понякога? Иначе историята е жалка картинка на живота на огромен процент от *** етнос. Там няма нищо свято....алкохол да има.
10
1
 
6
 
! Отговори
почивай в Мир дете преди 2 години
Отвратителна ехидност! Как може да се пишат "закачливи" пубертални нечовещини. Дори убиецът е избрал за него правилното наказание- да почине от мъки. при 30% изгаряния не се знае знае ли се дали ще оживее, но пострадалия е в пълно и узасно болезнено съзнание. За гаврите с детето, бито с метална пръчка да му се подигравате. Просто думи за такива хора няма. Чудното е че чудната едва ли не мазихистка изцепка на автора че колата на убиеца била изгоряла напълно а той само 30%.
9
7
 
6
 
! Отговори
ждон три волта преди 2 години
идеалка, две пенсии и едни детски кярно
8
1
 
10
 
! Отговори
аз преди 2 години
Повечето дето пишат явно не са чували за психични заболявания, а явно също така си мислят че смъртта е най-голямото нещастие...
7
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тъжно е какъв живот имат някой деца. Много жалко.
6
1
 
29
 
! Отговори
Алооо преди 2 години
Да се беше самоубил преди да убие детето.
5
15
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пишете го ковид ,да има бройка,че на кленолистия мошеник ще му дърпат ушенцата.
4
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сред какви индивиди живеем !
3
4
 
16
 
! Отговори
БисерГъскатаБелене преди 2 години
Това е кармата... Да е жив и здрав!
2
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хубаво е направил.
1
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Социалното министерство харесва това