Арест за млад мъж, ограбил пенсионерка в блок

Задържаният е криминално проявен и осъждан
25 яну 2022 00:15, Красимир Ангелов
13
Арест за млад мъж, ограбил пенсионерка в блок
Снимка: БГНЕС

28-годишен мъж е задържан в РУ Горна Оряховица за извършен грабеж, съобщават от Областната дирекция на МВР във Велико Търново.

На 22 януари около 11:10ч. е получено съобщение от жителка на Горна Оряховица, че в жилищен вход в града е извършен грабеж. 71-годишната жена разказва, че след нанасяне на удар с ръка в областта на гърба, мъж отнема портмонето й с документи и 70 лева.

Потърпевшата прави подробно описание на извършителя.

В резултат на незабавно извършените оперативно-издирвателни и процесуално-следствени действия от страна на полицаите, в 13:20ч. на жп гара Велико Търново е задържан мъж от с. Дряновец, обл. Русе. Извършителят е осъждан неколкократно за кражби и грабеж от съдилищата в гр. Бяла и гр. Плевен.

Образувано е досъдебно производство.

28-годишният мъж е привлечен в качеството на обвиняем за извършен грабеж при условията на опасен рецидив. Пред служебен защитник неколкократно осъжданият мъж прави самопризнания и дава обяснения. Част от отнетата сума е възстановена.

Извършителят е задържан за срок до 72 часа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
0
 
! Отговори
акула преди 2 години
Къде е гарата във В. Търново, че не се сещам.......
9
0
 
2
 
! Отговори
Праведен преди 2 години
До Мен до 8 - Да, ама сега си имаме клоуни !
8
0
 
5
 
! Отговори
Мен до 8 преди 2 години
Мануши, сокереси ... какво значение има. Дървото трябва да играе. Спомням си един кмет от с.Галиче, сес кой, та Ценко беше вързал един такъв гол на стълб пред кметството. Не че му правя евала на Ценко, ама по онуй време в Галиче нямаше 1 кражба.
7
0
 
7
 
! Отговори
Мъж или мануш? преди 2 години
В Дряновец няма хора. Там са само мануши и сокереси.
6
0
 
5
 
! Отговори
До 6 преди 2 години
Може и така да е, не съм бил в щатски затвор. Просто чета какви присъди раздават и за какво. Че са прекомерни ( например кумулация ... 135 години затвор) прекомерни са. Но е факт, че такива като въпросния наш апаш, стоят по няколко десетки години вътре. Като не могат да го превъзпитат, поне пазят обществото от него. А тук ?
5
0
 
1
 
! Отговори
Американ преди 2 години
До До 1:При нас, краварите, не е навсякъде така. В Педифорния е като при вас почти, особено от последните 2 години.. В Тексас не си поплюват, за сега..
4
0
 
3
 
! Отговори
Американ преди 2 години
"неколкократно осъжданият" e "е задържан за срок до 72 часа"...Баси kpeтeнcкитe закони !? *** "ценности", явно..
3
0
 
9
 
! Отговори
До 1 преди 2 години
На чужд гръб и 100 тояги са малко - наша поговорка. Та и твоята работа такава. Не че е голямо престъпление ( смяташ), но я се постави на мястото на жената ! Друг е въпроса какви присъди раздават по селските съдилища - няколко месеца с 3год.изпитателен срок. Води ли се приключило делото с присъда - води се. Ама че от присъдата няма ефект - не е работа на съда. При краварите - я брато, *** тия 30 годинки, пък после пробвай пак ...
2
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Извършителят е осъждан неколкократно за кражби и грабеж от съдилищата в гр. Бяла и гр. Плевен.Ами пуснете го пак, уважаеми некорумпирани съдии.
1
4
 
7
 
! Отговори
Голям престъпник преди 2 години
32 млрд потънали от 2009 до свга от Евро фондове не са нищо, кокошкари да има!