Пияна, дрогирана и без книжка: 18-годишна се блъсна на бензиностанция

Заедно с нея е задържана и нейна 17-годишна приятелка
Обновена: 5 авг 2022 15:16 | 5 авг 2022 15:07, Красимир Ангелов
155
Пияна, дрогирана и без книжка: 18-годишна се блъсна на бензиностанция
Снимка: БГНЕС

Полицаи от Шумен задържаха пияна, дрогирана и без шофьорска книжка 18-годишна шуменка, катастрофирала на бензиностанция в града, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Неправооспособната шофьорка е установена да шофира след употреба на алкохол и наркотични вещества при отработване на пътнотранспортно произшествие тази нощ.

В 3:00 часа тази нощ в дежурната част на полицейското управление в града е приет сигнал, че водач на лек автомобил „Мерцедес“ е катастрофирал в колонка на бензиностанция на шуменския булевард " Ришки проход".

Изпратеният на място полицейски екип установил, че зад волана на лекия автомобил е 18-годишна неправоспособна шуменка, във видимо нетрезво състояние. След тест с дрегер са отчетени 1,64 промила алкохол в издишания въздух, а след  тест за наркотици - положителна на кокаин проба.

Във вещите на 17-годишна шуменка, пътувала в автомобила, е намерено и иззето пликче с бяло прахообразно вещество, по нейни данни - кокаин.

По непотвърдена информация задържаната шофьорка е празнувала своя 18-ти рожден ден.

Двете момичета са задържани за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен.

Образувани са досъдебни производства.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


155
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
107
3
 
2
 
! Отговори
Искам преди 1 година
Това са евроатлантическите ценности дрога, алкохол, пошлост . Искам да излезем от ЕС да вкараме наркопласьорите и престъпниците в затвора а младежите да водят активен спортен живот. Да се наблегне на спорта а не на наркотиците , ленността , пошлостта и всички онези ниски страсти с които се асоциират горепосочените ценности!
106
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До АнонименБлагодарение на USA филми
105
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
17 ИЛИ 18 Г АЙДЕ АНГЕЛОВ ДА УТОЧНИ ИЛИ И ТОЙ Е НА ДРОГ?
104
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
България се превръща в държавата на наркомани.
103
0
 
0
 
! Отговори
до 136 преди 1 година
Не е баш така. Ако откаже проба на място, пращат я да даде проба в най-близката болница до 2 часа. Има шанс да изпие едно-две кисели млека. Ако не даде проба - отива на съд на "максимума", т.е. над 1,2 промила без обяснения.
102
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази мома,ако беше гледала телевизия и чела , щеше да знае , че е проби се отказват задължително. Така правят всички държавни хрантутници и престъпници, когато бъдат заловени пияни и дрогирани. Следва само административно наказание и готово. Сега да я съдят,та да й дойде акъла.
101
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Поредния дрогиран умнокрасив:))))))))))
100
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По-интересното е родителите, осигурили мерцедаса и второ - явно тия пyнди бая грозни, след като не са били с момчета.
99
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 127, не знам ама нашите политици са от по-старите поколения и също за нищо не стават хаха
98
0
 
7
 
! Отговори
Джико преди 1 година
Някои хора като погледнат нагоре виждат дъното
97
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Поколенията израснали от 1990 до 2020 са изгубените поколения. Това са 20 и 30 годишните. От тези истински хора са само 10 % останалите са пълна прокиш. Не случайно от както върви акцията всеки ден залавят по 20 30 нацепени и дрогирани. Ако нещата не се променят тотално след 20 години няма да има държаваДобре че все още 40 50 60 и 65 годишните които бачкат и държат държавата жива.
96
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 121 - що си мислиш, че пердаша квото и да било, не съм от малоумтиците дето турат, едно време 2010та да, сцепвахме се щото продавахме трева на по 30лв грама, а белото го взимахме на 70. Но вече не съм на 17, а на 32 и не мога да се впечатля от бело. Хознавам трима готвача и двама които вкарват от Ю. Америка. Нищо интересно. Някой път си направи експеримента да не друсаш около надрусани и ще видиш себе си през друга призма. Прозяв, омръзнахте ми, отивам да поблъскам на лежанката.
95
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 122 - и да ти кажа името си нема да ме знаеш. Работил съм за куките само 3 години между 2014-2017 в Младост 1 на постата, после почнах да зареждам шанаджии в южните и източни кваргали през пости на Малчо на Маджо, Боби дето бачкаше за първо районно и Данката и Росен на майор Илиев. После спрях да мятам синтетики и трева и вкарвах халюциногени през дарк нета. Сега не продавам, но купих лампи и ги раздадох на познати да си гледат. Поздрави на куките могат да ми полапат.
94
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 117 - именно брато. Трабва да им се даде на наркоманите веднъж завинаги да разберат, че не са герои, не са борци срещу системата и че са евтин ресурс на доходи за политици, корумпирани ченгета, подставени дилъри. Няма нужда да величаем Брендовци, Маджовци, Жоровци и тем подобни прошляци, които се отчитат в ДАНС. Корупцията и наркомана вървят ръка за ръка. Освен тия 100 задържани има поне още 200, които са платили рушвети. Легализация, вдигане заплатите на куките и камери по униформите.
93
1
 
1
 
! Отговори
до 119 преди 1 година
Любак, ти ли си ве ? :) Къв дилър беше ти ве, изтръпнал.
92
2
 
1
 
! Отговори
do 116 преди 1 година
мексиканска мешилка е коката, която пердашиш ти. Не тази, която пердаша аз. Бил съм в Перу и в Боливия и в Колумбия. Не, не само за бедните. Всички й се кефят. И бабите даже.
91
0
 
2
 
! Отговори
До 109 преди 1 година
"Това може да важи само ако си продавал хероин или метка а това е най-долния кръг от употребяващи.Има употребяващи и употребяващи - това за което говориш не са точно хора :)" - не това важи за вкички. Продавал съм по всички дискотеки още от времето на 4км и зала Христо Ботев. Гарантирам ти, че особено тревоманите са закачени до неузнаваемост. И те са тези, които си харчат парите най-бързо. Да не говоря за всички наркомани. Както виждаш казах 90% от тях/нас.
90
1
 
2
 
! Отговори
Бай Илийчо преди 1 година
Ду 116 Бря могу ги разбираш теяа работи ?
89
1
 
4
 
! Отговори
До 114 преди 1 година
И във същата тая Португалия, употребата на наркотици от съзнателната част от обществото бележи колосален спад.Който иска не можеш да го спреш да си се друса, поне прибирай данъци и такси, недей да пречиш на изметта да се самоубива. Няма статистика, но с това че обществата пазят наркоманите от лесния им достъп до дрога и изкуствено удължават живота им води до техни косвени жертви и увеличен брой престъпления извършвани от същите през годините за да си набавят наркотици.
88
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Кой не обича да се пердаши с кока?" - ами в Перу например коката струва 4$ и на 90% я употребяват само крайно бедни хора в селските региони. Хората друсащи синтезирана кока в Перу са еквивалент на лепиларите смучещи кале в България. Половината "бело в БГ" е мексиканска паста мешана с ефедрин и лидокаин можеш да я разпозваеш по това, че има люспи приличащи на стъкло. Коката не е нищо повече от слаб амфет и илюзия за някакъв престиж. Престиж, ама колкото на ром лепилар.