Шофьорът, блъснал две деца на пътя, имал 14 фиша

Издадени са му и три наказателни постановления за нарушения
31
Шофьорът, блъснал две деца на пътя, имал 14 фиша
Снимка: БГНЕС

20-годишният шофьор, който в неделя удари две 10-годишни деца на тротинетка във Вършец, има 14 фиша и три наказателни постановления за нарушения на пътя, съобщиха от местната полиция.

Още по темата

Направени са му тестове за алкохол и наркотици, които са отрицателни. За деца под 14-годишна възраст пък е забранено движението с електрическа тротинетка, напомниха от МВР. От 14 до 16 г. пък могат да се движат само по велоалеи.

Свидетели твърдят пред bTV, че шофьорът е избягал от мястото на инцидента, без да помогне на децата – момче и момиче. Казват също, че е карал много бързо.

Той пък твърди, че е шофирал с около 40 км/ч и е навлязъл в насрещното, за да избегне челен удар с тротинетката, но децата са го изненадали, като са завили наляво.

Пострадалото момиче е откарано от родителите си в „Пирогов“ в София и му предстои операция на крака. Момчето е в болницата в Монтана със счупване на костите на подбедрицата. Ще се възстанови напълно, казват лекарите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
1
 
! Отговори
Долни гащи преди 1 година
Това ще е докато към Козяк работят повече от 16 организации и персонал около 620 чиляка против България, няма на да стане нашата работа така. Викаме демокрация Хура и обуваме скъсаните дънки с по един банан в джеба и всичко е наред.. навеждайки се за да не ни вкарат в някоя измислена война. Клон, въже и лой да не се претърка бърже!
28
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
логика - има 14 фиша, свидетели казват че е карал бързо а този бяга и след това казва че е карал с 40. Добре. Държавата атъва и сме стигнали не само дъното ами сме по зле от Сомалия.
27
0
 
1
 
! Отговори
Do 27 преди 1 година
Само като ти чета т.ъ.пата логика, и се отказвам. Баба ти, вуйчо ти.... Колко са карали е друга тема. Пък тези "златните" талони ги знаем всички. Отивай пред блока да лъжеш наборите преди 70та.
26
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"под балканския път от София за морето през 100метра ,а и по често имаш промяна на скороста или някаква забрана" - минавам го целия подбалкански с 60-70 без дори да поглеждам табелите, нямам проблем със ниската скорост не бързам за никъде планувам да живея до 100 години и дали ще движа с 200 или с 40 е все тая остават ми още 65 години до стотака. Тия дето бързат забравят, че са простосмъртни, че света ще съществува и без тях и че те са тук за да му се насласят, а не за да постигнат нещо.
25
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Г-н пореден професоре: аз шофьор без нарушения не познавам, включително и аз съм в това число. Мой близък имаНад 15 -20 различни нарушения , които са от камери за превишена скорост извън населено място до 20км/ч. , такива за без колан и светлини." - на мен баба ми шоэира 40 години и приключи със златен талон. Вуйчо ми също е на път да окачи волана на стената без да е извършил и едно нарушение. Това, че родените след 70та са слаби шофьори не означава, че няма шофьори без нарушения.
24
0
 
3
 
! Отговори
Тръгнете по преди 1 година
--под балканския път от София за морето през 100метра ,а и по често имаш промяна на скороста или някаква забрана ! Това е ненормална работа ,ако наредят 50камери и добре се скрият това ще е най--големия бюджетен приход за всички времена няма заводи няма данъци ! Това са така правени пътища та и каруците не могат да им спазват глупостите,а и човек не може пътя да следи ,ако следи знаците ! Това е само един пример така е на всякъде ! Всичко е така направено ,че да си постоянно еиновен !
23
1
 
5
 
! Отговори
До КАТ преди 1 година
Този защо е на пътя?Защо не сте проверили как му е дадена книжката?Защо не му е отнета книжката?КАТ - до кога ще ви храним некадърници?
22
0
 
0
 
! Отговори
Само еъв нсй--мсйму- преди 1 година
--нската държава глобите са по,--високи от минималната заплата и през три метра имаш знак за промяна на скороста и 30 г имсш 130 ремонта на закон и нито една мсгистрала защото нсшето е ,,маймундка ,,магистрала ковто всеки ден взима жертва ! И само във най--гокемив маимунистан към книжката има син талон ! И само във маймунарника може да имаш ,,С,, и да не може да караш кола със ремарке ! И на колко катаджии им работят микрофоните и камерите фокато те дпират без причина ей--така ,,проверка,,
21
1
 
5
 
! Отговори
До 7 преди 1 година
Г-н пореден професоре: аз шофьор без нарушения не познавам, включително и аз съм в това число. Мой близък имаНад 15 -20 различни нарушения , които са от камери за превишена скорост извън населено място до 20км/ч. , такива за без колан и светлини. Всички до един са платени, но ако не дай си Боже удари такива о.л.и.гофренчета с тротинетки, мисирките ще кажат ще има 20 нарушения на пътя, все едно са неплатени, и са за алкохол и наркотици. Така че стига се правете в нета на перфектни, че се изтърка.
20
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най-добре е КАТ да се закрие. Така или иначе нищо смислено не вършат.
19
0
 
4
 
! Отговори
И тоя случай със-- преди 1 година
Автобуса не го разбрах ? Най -- важното е със колко е карал и къде е била спряла колата на платното ли е или извън него и каква е била маркировката ! Изредиха се ,20 шапкара да говорят и само мънкат смутолевят и нищо ! За какво изобщо ги канят да обясняват ?
18
2
 
12
 
! Отговори
Американ преди 1 година
Само в маймунските страни някой с 3 наказателни постановления ще бъде без отнета книжка...
17
0
 
0
 
! Отговори
И рецидивис да си преди 1 година
Да си гледат правилника и закона за двж.по пътищата !
16
0
 
3
 
! Отговори
Като карам.... преди 1 година
.....по ул Ландос ,, във Пловдив кв. Столипиново по улицата от *** българчета не може да се кара очаквам дори нарочно някое да ми го бутнат под гумите ! Въпроса ми е полицията кога ше си свърши работата и отговора е никога това е така от 89 г преди това баретите чат пат ги лекуваха !
15
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В повече са им децата щом ги пускат с тротинетки и моторчета в месомелачката на пътя.
14
0
 
16
 
! Отговори
popa ot razgrad преди 1 година
това означава че тези фишове и наказателни постановления имат стойност равна на НУЛА...
13
0
 
2
 
! Отговори
Утре и аз ще прасна преди 1 година
--някой тротинеткаджия и като ми извадят 50нарушения за 33г такси и 2--3 млн км повечето градско ще викате егати такдиджията със ,50нарушрния ,ама ни нарушенията гледате какви са нито за колко време и наи всжното от къде на къде от всякъде ще ме задминават тротинетки и колелета има случай завивам и има пътека и от 100м някакъв се е засилил и ме псува ,че той минавал на пътеката ? Сега псувайте таксиджиите ,ама утре и на вас ще ви дойде на главите ние поне сме обиграни малко повече !
12
0
 
2
 
! Отговори
ил Рапоне преди 1 година
Сега вече има 15. Е, и.
11
0
 
8
 
! Отговори
Няма какво да ми.... преди 1 година
....пишат колко нарушения е имал --- майките и бащите на тези деца да се разберат кой ще влиза във затвора И да видим другите дали ще купуват тротинетки на хлапета ?
10
0
 
13
 
! Отговори
силно шокирАна преди 1 година
Отново евроромски драми!Всяка сутрин поне по една от трите национални телевизии има интервюта с тяхно участие......