Сириец от Пловдив зад канала, замесен в катастрофата с убити полицаи в Бургас?

Официално той е служител в голямо дружество в града под тепетата
20 сеп 2022 15:43, Нели Христова
22
Сириец от Пловдив зад канала, замесен в катастрофата с убити полицаи в Бургас?
Снимка: БГНЕС

Задържан е мъж, за когото има доказателства, че е ръководил групата за трафик на мигранти, замесена в катастрофата между патрулка и автобус в Бургас. При сблъсъка загинаха двама полицаи. Това съобщиха от прокуратурата в Пловдив на брифинг във вторник.

Още по темата


Каналът е управляван от 30-годишен сирийски гражданин, живеещ в града под тепетата, казаха още от държавното обвинение. Той имал разрешение да пребивава у нас. Официално той е служител на изпълнителна длъжност в голямо дружество в Пловдив.

При акцията по разбиването на канала са задържани общо 12 души. Арестите са извършени в Харманли, Хасково, Средец и Пловдив.

Открити са и 22-ма мигранти. Двама от тях били в дома на един от каналджиите, а останалите - в гориста месност наблизо.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
Дедо Гочо преди 1 година
Не е спяща клетка
14
0
 
2
 
! Отговори
Плицейска Работа преди 1 година
Добре че нашите полицаи не са замесени :D !
13
0
 
1
 
! Отговори
на на най май преди 1 година
Най -най- най -най -най- ама наистина най- най лошото което се сещам е сирийска найна!!!
12
0
 
1
 
! Отговори
сириец преди 1 година
от Пловдив? верно *** много
11
0
 
3
 
! Отговори
До 1 преди 1 година
А какво да го интересува? Всеки човек във всяка държава е малка единица, семейството по-голяма, държавата трета, а светът чак след това. Грижиш се първо за себе си, после за семейството, след това за държавата и накрая за света. В държава като България, където предимно трябва да се занимаваш с изхранването си, другите интереси нама как да са приоритет. И друго....ако не могат да хванат тези хора на границата е безсмислено. Да ги пускат да ходят на запад. Иначе остават тук и стават проблем.
10
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В Сирия имат Пловдив?
9
1
 
17
 
! Отговори
МВР Е ОПГ преди 1 година
А корумпираните митничари и милиционери предполагам по никакъв начин не са замесени. Мафията си има държава
8
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И оня брадатия след като не можаха и в Сирия да, разберат на колко е години ще го таксуват че е на, 15 колкото казва и ще го пуснат
7
0
 
7
 
! Отговори
така ще бъде преди 1 година
и за в бъдеще като бг ги приема от кол и въже и нищо полезно от тях
6
4
 
2
 
! Отговори
Веско Григоров от Ле преди 1 година
Горкото момче имигрантче . Пак са го набелязали нашите фуражки . Вместо софиянци да вкарват по затворите те обвиняват невинните имигранти, които с цената на живота си са достигнали до нас. Затова благодаря на служителките от банка ДСК, че измамихме един софиянец с нулев доход и трайно безработен на който му отпуснаха кредит, а парите му ми ги дадоха на мен и успях да си върна моите кредити. Сега той е за затвора и да му мисли как да го връща кредита .
5
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На Семерджиев дето само е продавал бело 40човека чадър значи на тея трафиканти цялото МВР-Бургас освен тези 2мата дето се опитаха така безумно да спрат рейса.
4
2
 
6
 
! Отговори
2 от 2 преди 1 година
Пределно ясно е, че някакви наши хубосници са замесени и те организират канала - я ще са висши полицаи, я прокурори или някаква подобна мафия, дето знаят точно как да го направят и имат средствата. Я самата мафия ще си плаща на тия да ги покриват. И сега ни пробутват пешките по схемата, някакви мизерници-изпълнители, преводачи и т.н., за да се прикрият истински големите играчи. Като примерно тая идея с обвинението с тероризъм - да бе, някъв *** е карал мигранти само с идеята да удари полицаи
3
1
 
22
 
! Отговори
1 от 2 преди 1 година
Абе не се ловете на такива глупости. Тоя примерно, убиецът, някакъв пълен ***, независмо дали е на 16 или 20, дошъл от дивотията, дето дори е чудно че може да шофира, живеещ в нещо, което на практика си е като затвор, без да познава въобще региона, без да има пари - изведнъж намира легално автобус, знае откъде да прекара мигрантите (аз 50г. живея в тая страна и ходя всяко лято на почивка в региона и не знам), знае как да избегне постовете и т.н.
2
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 1 Муджахидини са най-вече тия дето чакат на опашка пред стаята на жена ти!
1
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И колко полицай са му правили чадър ще се разбере ли?