Домът вече е наш! Но как да го обзаведем?

Какви са тенденциите при дизайна и обзавеждането за тази година
Обновена: 12 юни 2017 15:25 | 12 юни 2017 12:45, Екип на Dnes.bg

Снимка: pinterest.com

След като вече сме купили своя дом, благодарение на ипотечните кредити на ЦКБ, е време да помислим и за това как да обзаведем новото ни жилище.

Разбира се, това никак не е лесна задача, дори напротив – ако домът ни е ново строителство и ние сме първите, които ще живеем в него, трябва буквално да започнем строителните работи от А, за да стигнем до момента за обзавеждането и дизайна на нашия апартамент. Изобщо имаме много неща за решаване, но винаги може да разчитаме на помощ. Ние от Централна Кооперативна Банка искаме да осъществиш мечтите си. Намери нов ДОМ ЗА ТЕБ и твоето семейство, а ние ще ти помогнем да стане твой!

В следващите редове ще се опитаме да ви представим някои от световните тенденции в интериорния дизайн за тази година. Може би пък ще ви бъдем от полза със следващите редове!

Да започнем с цветовете! Ако се чудите кой е цветът за интериора през 2017 година това е зеленото във всичките му нюанси. Като цяло изборът му няма как да е случаен – зеленото е цветът на тревата, дърветата и зараждащия се нов живот и дизайнерите обясняват избора с желанието на хората да се слеят с природата. Освен това е доказано, че зеленият цвят успокоява съзнанието и очите – нещо много важно в днешното забързано и натоварено ежедневие.

Независимо на кой нюанс ще се спрете, зеленият цвят ще стои добре на стените ви както в спалнята, така и в хола. Това може да стане като основен цвят или като акцент – зеленото се съчетава отлично и с бяло, и с жълто и с други по-топли цветове.

Ако пък не сте любители на този цвят, може да заложите на синьото, което да добави малко аристократизъм във вашия дом. По този начин през цялата година ще имате близостта на любимото море или на красивото безкрайно небе. Може да заложите и на по-неутрални и традиционни цветове, които обаче също да ви създадат усещането на домашен уют. В крайна сметка това е най-важното, нали?

Ако говорим за обзавеждането, освен традиционните неща, може например да заложите на модерните в последно време из Европа модулни мебелни системи. Те често биват предпочитани от младите хора, които често променят домовете си или предпочитат динамична, променяща се обстановка. Тези хора са свикнали с постоянната промяна, с бързия ритъм на живот и не случайно доста млади дизайнери залагат точно на тях.

Трябва да се отбележи, че към тенденциите за тази година прави впечатление и завръщането на един традиционен материал – мрамора. Разбира се, използването му става в един по-съвременен вариант. Мраморът може да се вкара в дизайна и обзавеждането на бани, кухни, мокри помещения и други части от вашия дом. И ако говорим за бани, бронзът и месингът са други два материала, които са част от модерния интериор през тази година. Разбира се, тях може да ги открием в аксесоари за баня, лампи и осветителни тела или обков за мебели.

Така че избор определено има за всички. Важното е човек да се интересува, да има желание за промени и разбира се – да има пари. А за последното чудесно решение са потребителските кредити на Централна Кооперативна Банка, които са насочени към обзавеждането или ремонта на дома. Просто попитай! Ние ще ти помогнем!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още по темата: ипотечен кредитДомът
Още от
Спонсорирано съдържание