Константинов щастлив: Разцепихме ги!

Предстои ни мъка срещу Чехия и Холандия, отбеляза обаче той
10 окт 2015 09:40,
13
Константинов щастлив: Разцепихме ги!
Снимка: Булфото

Селекционерът на България Пламен Константинов не можеше да си намери място от щастие след победата с 3:0 над Германия на старта на Евроволей.

Нашите тотално смазаха Бундестима в препълнената зала "Арена Армеец" и оглавиха класирането в група "А" на шампионата на Стария континент.

"Трудно се сдържат емоциите. Те понякога помагат в такива мачове, за да се изхвърли напрежението от играчите. Не е толкова лошо. Сега ще ви кажа аз какво си мисля. Предстои ни мъка срещу Чехия и Холандия. Ние сме българи. Моя работа е как ще ги мотивирам", коментира Константинов.

Още по темата

"Видях една прилична Холандия и една млада Чехия, която може да създаде проблеми, ако я подцениш. Трябва да сме три пъти по-концентрирани след този успех. Този успех над Германия теоретично ни дава възможност да мислим за по-лек път. Тактически ги разцепихме", каза още той.

Селекционерът на Германия Витал Хейнен пък заяви: "България беше по-добрият отбор. Това е най-силният ви мач в последната година. Гледах много ваши срещи и не играхте така. Бяхте по-добри във всичко. Страхотно е да видиш Владо Николов как играе на 38 години. Заслужава само уважение", каза той.

Още спортни новини четете в gol.bg!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Казасов преди 8 години
Гибона беше хитър и ефективен играч.Имаше един особен удар-биеше наляво,топката отиваше надясно.Блокада не го ловеше.Май само още един играч можежеше този удар-Ст Стоев.
8
0
 
2
 
! Отговори
до 8 преди 8 години
И ти си българин, значи и ти си същия.
7
1
 
4
 
! Отговори
az преди 8 години
bravo i ispeh
6
1
 
17
 
! Отговори
fripp преди 8 години
5, дай по-кротко ве, мой. Константинов е 5 пъти шампион на Гърция, веднъж на Франция и 2 пъти на България като играч. И е печелил медал на мнооого голямо първенство - бронзов от световното през 2006г. Ама наистина бронз за третото място, а не за четвъртото. За разлика от теб, дето цял живот си живял до полата на майка си.
5
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тръгват като аслани (лъвове) , финишират като наср*ни .... И така вече около 20 години. Повторих го защото има цензура.
4
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Българи - Юнаци!
3
11
 
8
 
! Отговори
Гецата преди 8 години
Не се радвайте много. Вчера германците играха толкова зле, сякаш самите те искаха да паднат. Безумно много непредизвикани грешки, лоши подавания, никаква концентрация. Вчера просто германците показаха около 5-10% от възможностите си.
2
1
 
18
 
! Отговори
Жан Габен преди 8 години
Наистина очаквах победа над Германия, но това което направиха българските спортисти, изуми не само мен но и германските им колеги и тези пред телевизора. Това не е просто победа а наистина разгром. Браво момчета, успех и в следващите двубои.
1
1
 
13
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 8 години
Ако бяха наритали инженера... - и Казийски щеше да е тук...

Спонсорирани публикации