Култовият Eddie Halliwell идва на 7 февруари

Британският диджей зад пулта на афтър партито на Armin Only Intense
14 яну 2014 10:00, Александър Попов
1
Култовият Eddie Halliwell идва на 7 февруари
Снимка: клуб Ялта

На 7-ми февруари клуб Ялта ще бъде домакин на официалното афтър парти на шоуто Armin Only Intense. Вратите ще отворят малко след 02:00 часа, а зад пулта ще застане британският диджей Eddie Halliwell.

Хаус и транс героят ще има удоволствието и отговорността да продължи купона след концерта на Armin van Buuren в зала Арена Армеец.

"Има много артисти, които пускат по партита. Има и диджеи като Eddie Halliwell, които просто подлудяват публиката. Всеки негов сет, независимо дали е подготвен за малък клуб или голям фестивал, звучи силно и масивно като на закриващо парти за края на света", коментират от авторитетното издание Mixmag.

Малцина притежават музикалния усет и заложби на Eddiе. Зад пулта той винаги е вдъхновен, екзалтиран и отдаден както на музиката, така и на публиката, която застава пред него.

Еddie Halliwell се радва на подкрепата и уважението на редица световноизвестни имена като Paul Van Dyk и Tiesto. Достига милиони слушатели благодарение на шоуто си в ефира на BBC Radio 1, както и в неговото собствено радио Fire It Up Radio.

Билетите за официалното афтър парти са с цена 20 лева и могат да бъдат закупени в мрежата на Еventim.bg, на входа, както и на белия бар в Ялта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Пф... Саше... ти си знаеш.