Отварят трибуните в Арена Армеец за шоуто на Armin

Специална техника и стотици фенове от балканските държави пристигат за спектакълa
8
Отварят трибуните в Арена Армеец за шоуто на Armin
Снимка: клуб Ялта

Само 3 дни ни делят от спектакъла, предизвикал вълна от емоции сред феновете на електронната музика по света – Armin Only Intense. На 7-и февруари в зала Арена Аремеец, след едногодишна подготовка, екип от над 30 души, начело с холандския транс диджей Armin van Buuren, ще представи на българската публика единственото шоу, което съчетава в себе си театър и 6-часов непрекъснат диджей сет.

Процесът по строежа на сцените вече стартира и ще продължи до деня на събитието. За да бъде спектакълът още по-грандиозен, специално за изграждането му пристигнаха няколко тира с видео екрани, звукова и светлинна техника от Белгия и Румъния.

"Обединяването на електронната музика с театралното изкуство е наистина голямо предизвикателство, което носи със себе си и огромен риск. Риск, който ние приехме с ентусиазъм, отговорност и желание, но и риск, който ни доведе до изумителния резултат, който ще видите съвсем скоро", споделя Sander Reneman, творчески директор на Armin Only Intense.

"Най-голямото, най-щурото и най-скъпото шоу, което някога съм правил. Много се гордея с този проект. Той поставя нов етап в кариерата ми и означава много за мен", допълва още за шоуто Аrmin.

Интересът към спектакъла расте и в съседните страни, очакват се над 15 автобуса с почитатели от Румъния, Сърбия, Турция, Черна гора.

Поради нестихващия интерес към събитието, ще бъдат отворени и трибуните в залата, за да се осигури допълнителен брой места за всички желаещи, които искат да видят зрелищното шоу на живо. Достъпът до трибуните ще се осъществява с обикновен билет, който ще може да бъде закупен и на място от касите на зала Арена Армеец.

Вратите на залата отварят в 19:30 часа, а спектакълът започва точно в 21:00 и ще продължи до 03:00 часа. Всички плащания по време на събитието ще се извършват с фестивални карти, които ще бъдат раздавани на място. Осигурените гардероб и паркинг са безплатни, но с ограничен капацитет, предупреждават организаторите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: Armin Van BuurenArmin Only Intense
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
3
 
! Отговори
st преди 10 години
WOW-WILL BE AMAZING NIGHT.
3
17
 
4
 
! Отговори
Абориген преди 10 години
Сборище на пияни наркомани....
2
4
 
17
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 10 години
до 1Брачед, запирай овцете, издои ги и ходи да удариш в селската кръчма една ракия, че утре рано сутринта пак трябва да ги изкарваш на оскъдна паша на мегданЯ. Не се занимавай с работи от които не си Хаберлия!
1
20
 
3
 
! Отговори
se 1 преди 10 години
"Вратите на залата отварят в 19:30 часа, а спектакълът започва точно в 21:00 и ще продължи до 03:00 часа" ... много шум за... нищо!