Жени се вихрят зад пулта в Yalta Club през март

Британката Sam Divine и японката Hito на 8 март
25 фев 2014 16:10, Александър Попов
0
Жени се вихрят зад пулта в Yalta Club през март
Sam Divine. Снимка: Ялта

Хипнотична и чувствена програма през март са подготвили в Yalta Club. Зад пулта ще застанат едни от най-успешните жени диджеи от световната електронна сцена - Nina Kraviz от Сибир, британката Sam Divine и японката Hito.

Навръх женския празник - 8 март, феновете ще се забавляват със Sam Divine. Отдавна асоциирана с легендарните Defected Records, тя извървява дълъг път - от служителка в музикален магазин, където натрупва завидни музикални знания и се запознава с индустрията, до ключова фигура в топ клубовете в Ибиса.

Сега след повече от десет години опит като DJ, тя все още остава дълбоко свързана с Defected Records: "За мен е чест да съм част от хаус наследството, което те са създали". Oсвен впечатляващата й диджей кариера, Sam е посланик на Изследвания на рака на гърдата.

Същата вечер ще пуска и Hito, личното откритие на топ диджея Richie Hawtin. От 2012-а тя е неизменна част от серията Richie Hawtin presents ENTER. По време на тези партита, Hito e основен артист в ENTER. Родена в Япония, през 1999 г. Hito попада в центъра на клубния живот - Берлин, където се увлича по минимал тенденциите в електронната музика. В момента е сред най-канените и любими диджеи в множество ъндърграунд клубове в Германия като Suicide Circus и Fiese Remise, както и в Ибиса.

На 15-и март пък ще имаме удоволствието да се заредим от певицата, продуцент и диджей Nina Kraviz, която несъмнено е сред най-влиятелните имена в света на електронната ъндърграунд сцена.   

Уникалното й звучене я прави един от най търсените артисти в света с участия във фестивали като Amsterdam Dance Event, Decibel, Awakenings и DEMF, както и в Richie Hawtin presents ENTER, плюс регулярни появи в клубове като Berghain, Fabric и The Warehouse Project.

Билети за двете събитията вече са в продажба в мрежата на Eventim и белия бар в Yalta Club, цената им е 20 лева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: YALTA CLUBNina KravizSam DivineHito
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари