Промо билетите за Solar Easter са изчерпани

Събитието е на 17 април в Inter Expo Center
0
Промо билетите за Solar Easter са изчерпани
Снимка: Solar Easter

Остават три седмици до третото издание на Solar Easter Trinity, като промо билетите бързо се изчерпаха.

Има сериозен интерес от страна на феновете на техно музиката не само от всички точки в страната, но и от съседните балкански държави. В мрежата на Eventim.bg и Yalta Club остават налични билети от 50 лв., които дават достъп до трите отделни събития във FLOOR 1, 2, 3 на Inter Expo Center на 17 април. Oграничен брой VIP билети на цена от 80 лв. са също вече в продажба, съобщиха организаторите.

Днес ще ви представим по-подробно участниците във FLOOR 2, където ще гастролират Magda, Nyma, Troy Pierce, Adam Port, &ME и Valdy.

Magda е подготвила двучасов сет, като музиката й се простира от funked-out space диско до сложно програмираното, метално усещане на детройтското техно и саундтракове на италиански филми на ужасите. Всеки един от диджей сетовете и продукциите й е пропит с мистика и откровение.

"Аз съм наистина обсебена от намирането на свръзка между нещата, между звука и между различните жанрове. Голямо влияние върху мен има средата, в която живея. Тя играе огромна роля в начина, по който се свързвам с музиката", твърди Magda.

До нея ще застане и родения в Техеран Nyma. Върху музикалния вкус на отрасналия в Берлин артист влияние оказват различни стилове - от арабски и персийски ритми и MTV, до различни звуци от улицата. Вдъхновен от "кръстниците" на техното E-Werk и Tresor, Nyma се запалва по диджей културата и дебютира през 1996-а.

Вечерта ще бъде допълнена от един от стълбовете на модерното техно общество Troy Pierce. Благодарение на супер успешния лейбъл Items & Things, който той създава съвместно с Magda и Marc Houle, авторитетът на артистa се затвърждава, а внушителният списък с признания продължава да расте.

"Харесва ми да правя и да пускам странна музика на странни хора - от тези тракове, които се забиват в съзнанието ти като звук от друго измерение", споделя артистът, който е по-решен от всякога да покрие очакванията на публиката.

Несъмнено една от дългоочакваните колаборации за вечерта във FLOOR 2 ще е тази на Adam Port и &ME. Преди да навлезе в света на техното и да се припознае в електронната музика, Adam Port минава през стилове като harcore и hip-hop. Това го обогатява и му дава силен тласък към развитието му като диджей. Стилът му се характеризира с грууви звучене и специфична изтънченост, която излиза извън рамките на техното и хауса.

Зад пулта до него ще се включи и талантът &ME. Името му се налага и придобива слава след представянето на първата му соло продукция, а F.I.R. - първият му релийз за keinemusik (колектив от берлински диджеи и продуценти), става клубен хит.

В програмата на FLOOR 2 ще има и силно българско участие, представено от Valdy. Диджеят израства с музиката на Prodigy, техно вдъхновения като Higher State of Consciousness на Josh Wink, американски артисти като Armand Van Helden с неповторими парчета като You Don't Know Me и др.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Solar Easter
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари