Вижте цялата програма на Solar Easter Trinity

Остава седмица до фестивала в Inter Expo Center
10 апр 2014 13:49, Александър Попов
0

Остава точно една седмица до най-голямото събитие за електронна музика на Балканите Solar Easter Trinity. Фестивалът ще се проведе в Inter Expo Center на 17 април, четвъртък, и ще представи три отделни събития в едно - 3 зали, 3 различни програми, 13 диджея, с 1 билет.

Пространствата ще бъдат преобразени от лидерите в моушън графиката и визуалните изображения, най-добрият екип за аудио-визуално шоу на електронната сцена в света - REACH VISUALS.

Последни билети на цена от 50 лева и ВИП пропуски остават налични в мрежата на Eventim и Yalta Club.

След като ви представихме подробно участниците в първа и втора зала сега е ред на Floor 3.

Там ще се подвизава Chris Liebing - диджей, продуцент, радио водещ на ежеседмично шоу и водеща сила зад CLR (Collabs Live Act) и Spinclub Reсordings. Въпреки че Chris не спира да изследва различни музикални стилове, той остава верен на техно корените. Chris е един от първите, които използват новите възможности в дигитализацията на музиката, a манипулацията на индивидуални елементи в реално време играе важна роля в сетовете му. 

Публиката ще може да танцува и под звуците на музиката на Gary Beck. Получил признанието и подкрепата на най-големите имена в техно индустрията като Pete Tong, Dubfire, Richie Hawtin, артистът поддържа перманентно висока репутация. Стилът му може да бъде чут както в собствения му в лейбъл Bek Audio, така и в продукциите на Saved, Soma, Electric Deluxe, Drumcode. 

Kevin McHugh, скрит зад псевдонима Ambivalent, е другото явление, с което ще се срещнем на 17 април. Малко след като стартира кариера попада под крилото на Richie Hawtin и двамата стават ко-продуценти на шоуто Plastikman на Mutek през 2004-а. Две години по-късно, Kevin издава дебютния албум за Clink Label, а тракът R U OK надминава очакванията на меломаните и оглавява световните класации.

В трета зала ще видим и младата българска надежда Philip Chernikov. Едва на 23 години, той вече е част от диджей селекцията на Yalta Club.

Ето и цялата програма по часове.

Floor 1:

Open - LIUBO URSINY
1:00 – 7:00 ADAM BEYER B2B JOSEPH CAPRIATI (SPECIAL 6H Set)

Floor 2:

Open - VALDY
00:00 – 2:00 ADAM PORT B2B &ME
2:00 – 4:00 NYMA
4:00 – 6:00 MAGDA
6:00 – 8:00 TROY PIERCE

Floor 3:

Open - PHILIP CHERNIKOV
1:00 – 3:00  AMBIVALENT
3:00 – 5:00 GARY BECK
5:00 – 9:00 CHRIS LIEBING
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Solar Easter Trinity
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари