Tiesto с внушително парти на летище София

С него стартират партитата на Solar Summer 2014
24 апр 2014 13:00, Александър Попов
2
Tiesto с внушително парти на летище София
Снимка: Reuters

Феновете на електронната музика в България могат да бъдат повече от доволни от задаващия се фестивал Solar Summer 2014. Richie Hawtin, Jamie Jones, Fedde Le Grand, Marco Carola, Loko Dice, Victor Calderone, Noisia ще бъдат само част от имената, които ще акостират у нас през лятото.

Официалният старт ще бъде даден на 7 юни със самостоятелното шоу на трикратния носител на титлата "Най-добър диджей в света" Tiesto. Партито ще бъде в парка на летище София, Терминал 2, а след това епицентърът ще се пренесе на Какао бийч на морето.

За феновете в столицата Tiesto е подготвил над 3-часов сет – нещо, което прави само на специални локации и ексклузивни събития. Известен със смелостта и свободата да експериментира в стилово отношение, той ще представи най-доброто, на което е способен.

От 25 юли до края на август пък предстоят редица партита под шапката на Solar Summer 2014, в които главни герои ще бъдат Richie Hawtin, Jamie Jones, Fedde Le Grand, Marco Carola, Loko Dice, Victor Calderone, Noisia, като се очакват още супер звезди от електронната сцена да потвърдят участие.

Подробности за програмата на фестивала предстоят да бъдат обявени.

Ограничено количество промо билети за Tiesto вече са в продажба на цена от 30 лева в мрежата на Eventim и Ялта клуб. Промо билети за Solar Summer 2014 могат да бъдат закупени от 28 април на цена от 25 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ходи мятай гюбеци и бъди тих !!!
1
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тва не е музика.