Трио дава старт на летния сезон на Cacao Beach

DJ Silver, DJANE Koki и 5PRITE слагат началото на купоните
12 юни 2014 16:53, Александър Попов
0
Трио дава старт на летния сезон на Cacao Beach
Снимка: Cacao Beach

Купоните през летния сезон на Cacao Beach стартират официално на 14 юни. На специалното кик-старт парти ще се изявят зад пулта DJ Silver, DJANE Koki и 5PRITE, които са готови за една вълнуваща нощ под звездите на плажа.

Това ще бъде само началото, а до края на месеца феновете могат да очакват още изненади. Най-специалната от тях ще бъде посрещането на July Morning в компанията на Kaiski и DJ Deso на 30 юни.

Официалното кик-старт парти на 14 юни ще бъде поверено в ръцете на най-добрата жена-диджей за 2012 г. – DJANE Koki. Стартирала кариерата си преди 8 години, тя успява да покори най-големите клубове в не само в България, но гостува и в страни като Италия, Англия и Македония. Нейният първи самостоятелен авторски трак "Dismiss" е включен в промо миксa на забележителния дийп-хаус продуцент - KOLOMBO.

Заедно с нея на пулта ще застане и DJ Silver, с който през 2012 са поканени за първи път да участват в едно от значителни събития за музика в света Amsterdam Dance Event.

За купона ще бъде отговорени и 5PRITE. Артистът добива широка популярност на българската house сцена, като един от резидентите на FLY партита в клуб Ялта.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Cacao beachкакао бийч
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари