15-часов BG диджей маратон на морето

Зад пулта застават само родни артисти
2
15-часов BG диджей маратон на морето
Снимка: Bedroom Beach

100% български купон очаква гостите на Слънчев бряг на 5 август. В музикалния проект под името The Best Bulgarian DJ’S в рамките на 15 часа на сцената на Bedroom Beach ще излязат най-добрите български диджеи за последните години.

Партито ще започне в ранния следобед от 14 часа и ще продължи до сутринта на 6 август.

Зад пулта ще се изяват общо 8 български артисти, които ще пускат своята музика в рамките на час. Сред тях са резидентите на верига клубове Bedroom – диджеите Andrew, C-Fusion, DiMO и Mascota. Те ще премерят сили с бързо набиращите скорост свои колеги - Burlak, Shosho, Vasco C и D-Trax.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: AndrewBedroom beachC-FusionDiMOMascota
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
freax0r преди 9 години
А от вонящото блато на интернета, денонощно ми се натрават *** като тебе.
1
1
 
1
 
! Отговори
ИМПЕРИАЛИСТ преди 9 години
От вонящото блато на музикалното статукво у нас, денонощно ни се натрапва, чалга, поп, рок, метъл и разбира се некадърно обработен фолклор с малки изключения. Интонационната среда в България, в момента не е Българската. Българщината ни е атакувана непрекъснато и от всякъде. Българският песенен фолклор е под ръководството на евреин, проф. Кауфман. Този могъщ извор за БЪЛГАРСКА МУЗИКА, българският фолклор, целенасочено се отравя и затлачва . "*** НАРОД-СЛАБА ДЪРЖАВА"- народна поговорка.