Холандският транс гений Ferry Corsten в Ялта

Звездата пристига с магнетично шоу на 7 ноември
0
Холандският транс гений Ferry Corsten в Ялта
Снимка: клуб Ялта

На 7 ноември клуб Ялта и родната публика ще посрещнат един от най-популярните транс диджеи от световната електронна сцена – Ferry Corsten.

Музика от друго ниво с подписа на Corsten ще изпълни сетивата на феновете в Room 1. След участието си в ASOT 600, FERRY спечели сърцата за стотици фенове у нас, затова и завръщането му се очаква с огромно нетърпение. Холандската звезда ще се качи на пулта веднага след представянето на резидента на клуба Стефан Попов.

Началото на кариерата на Ferry Corsten е поставено от албума му “Out of the Blue”, а сингълът му “System F” попада в британските Топ 20 и японските Топ 10 в три последователни години. Точно тогава започва и големият му успех, следван от популярния трак “Gouryella” в колаборация с Тиесто. А ремиксът на емблематичното парче “Adagio for strings” се превръща в клубен химн. 
 
През годините Ferry Corsten записва и продуцира заедно с имена като U2, Moby, Faithless, The Killers, William Orbit, Duran Duran, Public Enemy, Нели Фуртадо, Джъстин Бийбър и др.

Билети за партито на цена от 30 лева могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim и в клуб Ялта.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: ялтаFerry Corsten
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари