Як звук, светлина и звезди на Solar Christmas

Коледното парти е на 27 декември в "Арена Армеец"
27 ное 2014 13:08, Александър Попов
3
Як звук, светлина и звезди на Solar Christmas
Miss Kittin. Снимка: клуб Ялта

Феновете на електронната музика могат да се стягат за традиционното коледно издание Solar Christmas. Партито е на 27 декември в зала "Арена Армеец".

Организаторите са подготвили разнообразие, което електронната сцена може да ни предложи. И обещават звукът и светлина на едно ново ниво.

А кои ще видим зад пулта?

С дълбоко звучене, вплело стилове като techno, electro, house и funk Maceo Plex, познат като Maetrik от рейв културата през 90-те, ще ни връчи еднопосочни билети за интергалактическо пътуване.

Зад гърба си той има участия в най-големите фестивали за електронна музика. Plex идва и в компанията на Shall Ocin, заедно част от лейбъла ELLUM. Той ще обогати артито с грууви саунд.

Solar Christmas ще предложи и ударна  доза хаус от Miguel Campbell. Oсновател на Outcross Records, едната половинка от ъндърграунд дуото HCB, той не спира да продуцира музика, като някои от последните му преработки включват Basement Jaxx & RÜFÜS.

Феновете ще видят и атрактивната Miss Kittin, която влиза в ролята на певица, текстописец и продуцент.

Билети за Solar Christmas се продават в мрежата на Eventim и клуб Ялта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: Miss KittinSOLAR Christmas
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
teddy преди 9 години
tazi godina gi spasqwa Maceo :P
1
0
 
0
 
! Отговори
FuraMiKarchi преди 9 години
По-скапан лайнъп не съм виждал през живота си.На миналогодишният солар ги спаси Умек и нашето момче Хуан Алварез, но тази година няма кой да ги спаси.Да бяха поканили баба Тонка да пуска е*аси..И на НоваГодина - о изненада- MarkKnight, шок!Явно The Loft ще е единственото място за читави партита в София.