Ялта празнува 24 години със специален уикенд

Купонът започва още на 20 февруари с Hernan Cattaneo
18 фев 2015 08:55, Александър Попов
1
Ялта празнува 24 години със специален уикенд
Снимка: Facebook

Ялта готви специален уикенд по повод своя 24-и рожден ден. За тези години клубът се превърна в една от най-силните сцени за електронна музика, като най-големите звезди с удоволствие гостуват у нас.

Рожденият ден ще започне в петък вечер, 20 февруари, с Hernan Cattaneo и Liubo Ursiny. Cattaneo има зад гърба си над 30 оригинални сингъла, 50 ремикса и 12 компилации, а феновете ще го видявт в тандем с Liubo, с когото са много добри приятели. Билети за тяхното шоу се продават в клуба и в мрежата на Eventim на цена от 25 лева.

На следващия ден, 21 февруари, празничният уикенд продължава в зала 1 с DJ Rady, oтдал голяма част от живота си за развитието на електронната музика у нас. Той ще представи най-доброто от 90-те години на миналия век под наслов Good old days. Входът за партито е 10 лева. 

Паралелно с това в другата зала на 21 февруари феновете ще видят проекта Full Circle. Oбединени от обща идея, в която съчетават различни видове изкуства, партито докосва почти всички сетива на човешката същност и оставя траен отпечатък. Сред необикновена и приковаваща декорация и качествен звук, зад пулта ще застанат Mark_K Alexx Petrenko. Входът за партито е от страната на ул. Аксаков и е безплатен до 00:00 часа, като цената след това е 10 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А беше много яка кръчма до 1989г. Супер спомени и супер кухня, не като сегашните полуфабрикати, бъкащи от отрова.