Нови имена ще радват публиката на Solar Easter

Техно фестивалът е на 3 април в София
26 фев 2015 09:08, Александър Попов
0
Нови имена ще радват публиката на Solar Easter
Seth Troxler. Снимка: клуб Ялта

Феновете на електронната музика могат да се готвят за традиционното издание на Solar Easter Trinity. Локацията отново е позната - Интер Експо Център, а датата е 3 април.

Събитието, огледало на световната техно сцена, ще представи три зали с 13 диджея, само срещу един билет. Нещо повече - за първи път българската електронна сцена ще се обогати с премиерните гостувания на артисти като Luciano, Seth Troxler, Tale of Us, Audion, Andrea Oliva, Paul Ritch и др.

Този фестивал е без аналог на Балканите. Не съществува друг формат, който прогресивно да върви напред, съобразявайки се със световните водещи фигури в техно музиката. Няма и конкуренция, която така смело и стилно да експериментира, образова и надгражда иначе капризния слух и вкус на родната публика, доволни са организаторите от клуб Ялта.

"Solar Easter Trinity следва една линия на развитие, различна от всяка друга в музикалния събитиен бранш. Фестивалът е алтернативно и бутиково издание, част от серията Solar, което бих казал, не е за всеки. За да се припознаеш в Trinity, освен ценител на техно музиката, трябва да си любопитен и отворен към новото. Не желаем да стъпваме върху една и съща плоча всяка година, както много наши колеги правят. Играта на сигурно, не е за онези, които се стремят към развитие. Ние даваме шанс на хората да присъстват на фестивал по световен образец и вярваме, че именно това е формулата за успех. Нещо повече – това е възможността българската електронна сцена да върви напред", споделя дългогодишният резидент на Ялта, който стои зад идеята на Solar Easter, Liubo Ursiny.

Билетите могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim и клуб Ялта, като цената е 40 лева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Solar Easter Trinity
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари