Metropolis водят трима иноватори на електронната сцена

Партито е на 7 март в столицата
Обновена: 27 фев 2015 15:54 | 27 фев 2015 15:54, Александър Попов
1
Metropolis водят трима иноватори на електронната сцена
Снимка: Метрополис

На 7 март, от 22:00 часа, зала в Христо Ботев в София ще подслони най-мащабното парти от поредицата Future Heroes.

Под надслов Future Heroes Total Metropolis ще представят трима герои от бъдещето на електронната музика – Sasha Carassi от Неапол, ексцентричният ирландец Sian и холандецът Bart Skils, подпомогнати както винаги от Metropolis.
 
Вече над 4 години платформата Future Heroes представя на българската публика най-актуалните имена от световната електронна сцена. Благодарение на нея, своят дебют пред родните меломани вече направиха редица нови техно артисти.

Sasha Carassi дебютира у нас преди 3 години, а сега се завръща у нас като част от каталозите на Drumcode, Harthouse, Sleaze, Weave и много други. Още с паметния си сет през 2012-а година в Sofia Sound Factory Sasha плени българската публика с ритмичната си енергия и звуковия финес на минималистичната си музика.

Освен престижни издания и колаборации талантът му осигурява участия на най-престижните фестивали и сцени в Европа, Америка и Азия, а бонусът към първокласната селекция е че Sasha винаги пуска само на винилови плочи, които колекционира още от 80-те години на миналия век. 
 
Модерно техно от бъдещето. Това въплъщава вторият гост на Future Heroes - Sian и неговият лейбъл Octopus. Запален по ентомология, космология и морска биология, но и със сериозен интерес към отпечатъка на рейв поколението върху обществото, той просто няма как да се впише в рамките на стандартното изкуство. Затова не е изненада и ореолът му на ексцентричен иноватор. Sian е роден в Дъблин (Ирландия), израства в Южна Испания и отрано плува в по-авангардната част от клубната електронна сцена.

Bart Skils пък е един от най-уважаваните и търсени холандски диджеи и автор на най-добрите танцувални тракове на холандската сцена последните няколко години. Работи с култови лейбъли, като Drumcode, 100% Pure, Tronic, Break New Soil, Cocoon и Rejected.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари