Откриват новия "Какао бийч" със Sandy Rivera

Купонът е на 30 май
15 май 2015 16:44, Александър Попов
5
Откриват новия "Какао бийч" със Sandy Rivera
Снимка: Какао Бийч

Обявен от престижното списание DJ MAG за един от 7-те най-добри плажни клубове в света, новоизграденият "Какао бийч" отваря врати на 30 май с шумно парти. Главният герой на вечерта ще бъде един от любимите на българската музика хаус диджеи - Sandy Rivera.

Клубът е напълно обновен, с изцяло нова конструкция, с вградена сцена, LED стени, редизайн на цялото пространство, както и подмяна на цялата озвучителна и осветителна система. Новата обстановка ще допринесе за паметните нощи и изгреви на феновете на електронната музика.

Програмата и този сезон ще бъде наситена и разнообразна, включваща серия от партита с чуждестранни гост диджеи, емблематичния July Morning, както и 12-то издание на най-големия фестивал за електронна музика Solar Summer.

За откриващото парти цените на билетите са 15 лева и ще се продават на входа на клуба.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: Sandy Riveraкакао бийч
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Илко преди 8 години
До ПевецДоста ти е ограничен коментара, май не си виждал 4-5000 човека да танцуват на едно място, ти може да искаш друга музика, но всеки си има право на избор, няма нужда да *еш под статия за електронна музика, като не разбираш мълчиш!
3
6
 
1
 
! Отговори
Певец преди 8 години
Сцена, led екран и нов звук??? За електронни звукови импресии (не музика и не песни) ! На сцена се качват музиканти, а не пускачи на звуци от компютър. Сега, когато в целия свят хората искат жива музика, някой да пее и свири, те реклмират лятна курортна дискотека за "елетронна музика"! И кой ще ходи, няколко пияни тинейджъри за кола и бира. Всеки знае, че парите/публиката е в соул, фънк, диско и джаз......
2
0
 
4
 
! Отговори
Burg преди 8 години
July Morning на какао бийч. Найс, а?Джийз, слез на земята и си прибери вересийте...
1
1
 
9
 
! Отговори
Какао преди 8 години
Какао ама друг път, водата там е кафява, но не от какао :)