Разграбват билетите за Armin, за час – 3000

Арена Армеец ще се окаже тясна за шоуто на 17 септември
0
Разграбват билетите за Armin, за час – 3000
Снимка: PR

Armin van Buuren обяви завръщането си в България с грандиозна продукция с участието на алтернативната рок група Kensington, вокала Betsie Larkin, рапъра Mr. Probz и още над 15 артисти, които ще се включат в шестчасовото зрелище на 17 септември в зала Арена Армеец.

Въпреки далечната дата, феновете на звездата ще трябва да побързат и да се сдобият с билет възможно най-скоро, защото залата е с ограничен капацитет, а вече са продадени над 1/3 от местата.

Armin Only Embrace ще представи най-новия албум на петкратния носител на титлата "Най-добър диджей" в света.

"Изключително щастливи сме, че можем да се включим в това турне. Приехме поканата на Армин заради предизвикателството да обединим два различни свята – на алтернативния рок и електронната музика. Много се забавлявахме докато създавахме "Heading Up High" и нямаме търпение да ви покажем какво сме подготвили за изпълението ни на живо в Арена Армеец", заяви Илой, вокалът на Kensington.

Билетите за Armin Only Embrace се продават в билетен център НДК, клуб "Ялта" и онлайн на Eventim.bg. ВИП билетите с най-добрата възможна гледка към шоуто и с отделен вход са на цена 120 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари