24 часа техно безсъние с Metropolis и куп звезди

Фестът Insomnia на плажа "Перла" в Приморско
4
24 часа техно безсъние с Metropolis и куп звезди
Monika Kruse. Снимка: Metropolis

Вече е ясна датата на лятното техностоене. На 6 август ще се проведе традиционният фестивал Insomnia – третото събитие, с което най-старият DJ колектив у нас - Metropolis ще отбележи двайсетия си юбилей.

И тази година безсъниците ще са в Приморско на плаж „Перла“, в партньорство с общината. 
 
24-часовият маратон ще започне с танцувален сет на Monika Kruse. В ролята си на дългогодишен член на техно топ лигата, 16 години след последното й идване у нас, баварската принцеса обещава дълго пътешествие из света на музиката. Повече от две десетилетия тя не спира да експериментира със звуци - от енергичен тек хаус до любимото техно, а присъствието й е желано на всички големи форуми за електронна музика.

Monika и момчетата от Metropolis ще се срещнат отново и преди знаковото парти на плажа, в култовия клуб The Egg в Лондон, където обаче ще пускат на различни сцени.
 
Второто име, което ще ни потопи в дълбоки води, е Julian Jeweil. Добре познат на родната публика, френският диджей вече има хиляди фенове, които очакват завръщането му у нас с нетърпение. Неговият постоянно еволюиращ звук му носи успехи по цял свят, а парчетата му са издавани от най-добрите в занаята Cocoon, Plus 8 Records, M_nus и Drumcode. 
 
В програмата трети е Sascha Carassi. Италианецът, попил най-доброто от техно столицата на Ботуша - Неапол, е оставил ярък отпечатък в света на електронната музика със своя разпознаваем авангарден стил. Неговите сетове са отражение на по-тъмната страна на техното и неслучайно парчетата му са в плейлистите на всички големи имена, включително Adam Beyer, Capriati, Richie Hawtin и John Digweed.

Очаква се най-дългосвирещото парти да продължи след 8 сутринта на плажната сцена, която ще работи чак до 20.00 часа.

Първите 200 промо билети за Insomnia 2016 на цена 28 лева вече са в продажба в мрежата на Eventim.bg.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: перлаMetropolisПриморско
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тук виждам доста успели промотъри в коментарите раздавайте акъл на кило ама айде вижте и вие какво организирахте по-голямо или по-успешно
2
0
 
2
 
! Отговори
trb преди 7 години
24 часа bullshit
1
5
 
2
 
! Отговори
SA преди 7 години
Човек трябва да е луд да не спи 24 часа!!Или надрусана ***!!