Две жертви взе новата буря в Англия

Стихията остави 140 000 домакинства без ток
13
Две жертви взе новата буря в Англия
Снимка: Ройтерс

Управата на лондонското летище Хийтроу предупреди за отмяна и закъснения на самолети заради неблагоприятните метеорологични условия, предаде ИТАР-ТАСС, цитирана от БТА.

Великобритания е в плен на поредната буря, която причинява вълни с височина 8-10 метра и е съпътствана с ветрове със скорост 140 километра в час.

Новата стихия остави 140 000 домакинства в страната без ток.

Двама души станаха жертва на бурята. Жена почина, а спътникът й беше ранен в Лондон, когато под напора на вятъра се срути частично сграда върху колата им.

Осемдесетгодишен мъж, загина пък на круизен кораб, завръщащ се от Карибите към Тилбъри, в североизточна Англия. Мъжът е ставал жертва на водата, нахлула в кораба Марко Поло, когато порив на вятъра счупил един от люковете. Няколко души са ранени.На борда на кораба има 735 пътници.

Тридесетина души бяха евакуирани от крайбрежен ресторант в град Милфорд он сий, в южна Англия след като под напора на вятъра се счупиха стъклата на заведението и вътру нахлу вода.

Двама души се водят за изчезнали в Шотландия. Пътният и железопътният трафик са силно нарушени заради бурята. Подадени са сигнали за 120 повалени дървета, които препречват пътища и блокират движението.

Метеорологичната служба предупреждава за наводнения и за опасност река Темза да достигне рекордни нива на някои места този уикенд.

Повече по темата вижте във видеото на Bulgaria On Air!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
* преди 10 години
До тцЪАми аз живея на голям баир всичкият лед да се разтопи и всичкият дъжд да се излее не може да ме изненадА /единствено зимата ме изненадва всяка зима/ . Но думата ми е за друго : Сакън не продавайте имоти на тези гадове !
9
0
 
5
 
! Отговори
11 преди 10 години
Тепърва ще разберат как реагира Природата на извращенията, които се опитват да натрапят на света. Да четат Библията и да променят похода за налагане на всичко противоестествено като политкоректно, преди океана да погълне целия им остров!
8
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На 21-ви пак ще ги оплющи
7
1
 
7
 
! Отговори
дедо преди 10 години
Има ГОспод!
6
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не знам кво има ама там ред има!Хората там са много учтиви и добри особено възрастните !Добре че се върнах че Лондон е буквално потопен...Дано по малко жертви да има и пази боже от урагани!!!
5
2
 
4
 
! Отговори
тцЪ преди 10 години
До *Бе ти се радвай, че тука не е паднал такъв дъжд, защото сме се умрели. А и да вали пороен дъжд без прекъсване в рамките на седмици, всеки ще бъде изненадан. При нас нито Гражданската защита ни е със света, нито пък хората знаят какво да правят в такива ситуации, нито нищо.
4
6
 
9
 
! Отговори
666 преди 10 години
Има Господ и той е българин, защото наказва западняците за техните идиотщини дето сипят върху главите ни!Дано не им се размине затриването от лицето на земята!
3
1
 
13
 
! Отговори
* преди 10 години
Интересна рабата уж са много напред и не можем ги стигнА , а дъждът ги изненадА
2
2
 
11
 
! Отговори
за жалост преди 10 години
Лошото е, че ще пострадат обикновените хора, англичани и имигранти, а богатите и ПОЛИТИЦИте ще се скатаят като плъхове, на сишинка и топло.
1
3
 
10
 
! Отговори
nana преди 10 години
ne sam tam , v selo sam

Спонсорирани публикации