Терористична заплаха тегне над Великобритания

Тя идва от британци в екстремистки ислямистки групировки
Обновена: 16 фев 2014 15:52 | 16 фев 2014 15:51, Камелия Цветанова
38
Терористична заплаха тегне над Великобритания
снимка: Ройтрес, архив

Най-малко 250 британски граждани, които воюват в редица екстремистки ислямистки групировки в Сирия, са се върнали в Обединеното кралство и представляват голяма терористична заплаха за страната, пише в. "Сънди таймс", цитиран от ИТАР-ТАСС.

Половината от британските граждани, отишли на фронта в Сирия, вече са се върнали обратно, посочва британският вестник, като се позовава на неназован представител на британското правителство.

Всички, които са се върнали, обаче са преминали през терористична подготовка в лагери на сирийската територия. Много от завърналите са вече опитни бойци. Редица от тях имат готовност да извършат терористични акции, според оперативна информация, посочва правителственият представител.

Засега британските специални служби държат под око завърналите си и са успели да предотвратят една терористична атака на сирийски "ветерани" на територията на Великобритания.

Тези "ветерани" се готвели миналата есен да окупират сграда в центъра на Лондон, пише британското издание.
  /БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Неможах да разбера този път англичаните......хммм....значи тези "хора"(терористите) ,когато се бият срещу Асад са бунтовници за правда!?!?!!!!!!!!!!А когато са се завърнали в UK са терористи????????????Алооооо....острова .....are you alright...Отново двуличие и перверзност....Ама вие сте си го казали,че нямате врагове и приятели,а само интереси....
33
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Защо ни занимавате с новини от ингилизкия халифат. Там работата е ясно, скоро ще приемат шериата и правоверните ще управляват.
32
1
 
4
 
! Отговори
американецо преди 10 години
Само като си представя, че обикновените англичани приемат по-добре тези кафяви смърдящи камилари от снимката, отколкото приемат българите и румънците и си викам хак да им е. Да се прекръстят на халифат, вместо кралство и да си назначат Муктада ал Садър за велик везир, вместо Елизабет дъ секънд.
31
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И в България има няколко хиляди от тези пещерни канибали.***.
30
0
 
10
 
! Отговори
ан преди 10 години
да се 4уди 4овек засто са си развалили подредените държави с тая папла4и в бруксел е състото положениев транспорта няма ве4е кавалерство говорят високо и не им пукапълно разо4арование и помен няма отдобро възпитание
29
0
 
9
 
! Отговори
Асад преди 10 години
С вашите камъни по вашите глави.
28
0
 
8
 
! Отговори
дебел депутат преди 10 години
това на снимката са борци за свобода и демокрация.
27
1
 
4
 
! Отговори
* преди 10 години
До АнонименИнгилизите били *** с кралицата си барабар гледайте това :Вам и не снилось 3. "Табор уходит в разведку" (05.02.2014) Все 3 серии
26
0
 
13
 
! Отговори
* преди 10 години
Бе за каква Алкайда става въпрос , тя бълдъзата на Тони Блеър била приела исляма . Тая въртоглава нация само потоп я оправя
25
0
 
20
 
! Отговори
ИЪН преди 10 години
Ха-аатака братлета. Хак ви е. Нали са си ваши *** и не може гък да им кажете. Нека ви прости ***, източно европейците ви били проблем, а? *** it, it's all yours ......- ))))
24
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това е религията на мира-хахахахахДа се убият семействата им-копелетата им ще станат същата ***-а не учени,инженери и други полезни.
23
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Боже колко са арогантни западните политици. Докато тези *** се биеха в Сирия против законното правителство на Башар Асад, бяха мъченици, бунтовници и т. н. Когато обаче се завърнаха в Англия им лепнаха етикета терористи. Кое от двете е вярно. Или пак стигаме да приказката за грънчара, че слага дръжката на гърнето там, където иска.
22
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 14Малеййй, колко си ***! И пишеш с такова вътрешно убеждение, каквото само един неграмотен *** може да има! Точно от Съветския съюз идва думата "гражданин"! Пак от там идват и думи като "комунизъм", "социализъм", "комуна", "кооператив", "държавна сигурност", "милиция", "пионер", руснаците са измислили петолъчката, трудовите лагери и пр!Пълно е с празноглава ***, ама така е - янките нали казаха, че интернетът требва да бъде всеобщодостъпен! И прасетата вече ядат пържоли! хаха!
21
2
 
24
 
! Отговори
Бойковист преди 10 години
България ще прати помощ - групи от *** анти-терористи,обучавани в лагери в Столипиново и Факултета. Ще бъдат инфилтрирани в ислямистките групировки,ще ги окрадат и ще ги научат на чалга и танци.
20
2
 
3
 
! Отговори
до 21 преди 10 години
Щом си казал. "Анонимен" ти си авторитет и всички те уважаваме.
19
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ko?!Не?! Единствената опасност е от български и румънски емигранти... Питайте х*мнето Фараж и той ще потвърди!
18
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
След опустушителните наводнения във Великобритания сега за десерт ислиамски терористи,така е албионци вие винаги сте работели срещу бялата християнска раса ,Първо при вас дадохте власт на Родшилд да печата пари,променихте конституцията ,та като приемахте Родшилд в камарата на представителите като барон да не се налага да се кълне над Библията ,от декларацията на Балфур тръгна идеята за израел в Палестина и за капак на всичко на лондонското сити изтипосахте герба с рептилските дракони на Родшил
17
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
мръсни ингилизи нали подкрепихте заедно с дружките ви от сащ салафидския тероризъм на Катар и Сау.Арабия и Турция в Сирия Египет,Алжир,Либия и Ирак ,който потопи в кръв тези страни,сега е дошъл момента да се порадвате на творението си на ваша територия ,давайте *** амуджи удряите в лондоснкото сити по банките на родшилд
16
0
 
7
 
! Отговори
Циника преди 10 години
Да не говорим, че понятието "гражданин" има и още по-стар произход - от времето на Римската република и на древногръцките полиси и има горе-долу същото значение като онова, което са влагали две хилядолетия по-късно Монтескьо или Русо
15
2
 
6
 
! Отговори
Циника преди 10 години
"гражданин советского союза"....хохохо...бабината ти трънкина. Вземи да издоиш кравата и да не се излагаш

Спонсорирани публикации