Чакаш 4 г., преди да вземеш помощи, ако си имигрант на Острова

Това са новите условия на британския премиер Дейвид Камерън
Обновена: 28 ное 2014 22:46 | 28 ное 2014 19:41,
14
Чакаш 4 г., преди да вземеш помощи, ако си имигрант на Острова
Дейвид Камерън Снимка: БТА

Великобритания ще постави като условие за оставането си в ЕС изискването имигранти от страните членки да чакат най-малко 4 г., преди да получат право да кандидатстват за социални помощи, каза днес премиерът Дейвид Камерън, цитиран от ДПА.

Той подчерта, че това е "абсолютно изискване", от което Лондон няма да се откаже в преговорите, с които консерваторите искат да предоговорят условията за членство на страната в Евросъюза. Така сегашните управляващи в Лондон искат да покажат, че поемат "твърд курс" по въпросите на имиграцията, за да спрат възхода на евроскептичната Партия за независимост на Обединеното кралство (ЮКИП).

Предлаганите ограничения имат за цел също така да заглушат призивите, надигащи се в самата партия на Камерън, за излизане на Великобритания от ЕС.

Камерън се опита да отхвърли тези призиви, като даде силна подкрепа за преимуществата от членството, особено за принципа на свободата за граждани на ЕС да се заселват където искат в съюза. "Не искаме да унищожаваме този принцип или да го обръщаме с главата надолу", подчерта той.

Камерън са отказа от предишните си предложения за въвеждане на тавани за имигранти страна по страна или за "извънредна спирачка" за цялостния брой имигранти от ЕС.

Камерън обяви плана си в реч във фабрика в Централна Англия. Планът предвижда гражданите на ЕС да бъдат помолени да напуснат Великобритания, ако не си намерят работа в срок от шест месеца след пристигането им.

Камерън, цитиран от Франс прес, призна, че планът му за ограничаване на притока на имигранти от ЕС в неговата страна ще изисква промени в договорите на ЕС. Той обаче изрази увереност, че ще успее да постигне това в преговорите с Брюксел.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
0
 
! Отговори
Спас преди 9 години
Аз съм свикнал!!!! Все едно, че чакам за "Лада" при Социализма!!!!! ДА ЖИВЕЕ "ДЕМОКРАЦИЯТА"!!:)))
9
1
 
0
 
! Отговори
муспи преди 9 години
Срещу тези проблеми които са за да ликвидират България има само един лек - повсеместно, методично избиване на евреи!
8
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
V BALGARIA E PO-DOBRE DA SI IMIGRANT,TURCIN,ZIGANIN.V BALGARIA NE ZVUCI DOBRE DA SE NARICASH BALGARIN,ZASHTOTO TRIABVA DA PLASHTASH IZDRAGKATA NA PO- GORNITE.
7
1
 
2
 
! Отговори
ot Norge преди 9 години
Imigranyi BULGARI bez pomoshti, no bejancite ot arabskia sviat sa s sas vsichki extri i posle hodyat v IDIL.
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз смятам, че са абсолютно прави. Доста сънародници вече срещнах, които работят и ми казват "абе луда ли си, взимай им помощите поне квартирата да си плащаш.." Щом живеем в чужда страна, трябва са живеем според правилата.
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Авторката случайно да е учила,че в един толкова кратък текст но може на всеки абзац да се повтаря думата "Камерън"....
4
2
 
7
 
! Отговори
фф преди 9 години
@предходния: Ами то туй казва и статията, но дали е справедливо, предвид факта, че в Англия нахлуват сума ти нигерийци/*** и каква ли не ***. Специално за нас, българите (и съседите на север) да прокарват такива закони...? Аз лично мисля, че това е голяма глупост, изключително ксенофобско поведение. Както и да е.
3
0
 
11
 
! Отговори
от острова преди 9 години
Грешно сте превели думите на Камерон. Не чакаш 4г, за да кандидатсваш за соц.помощ, а се самоиздържаш на собствени разноски в Англия и след четвъртата година кандидатсваш. Ако имаш работа там, трябва да имаш 4 години стаж, че да ти плащат безработни 6м, ако те изгонят от работа.
2
2
 
7
 
! Отговори
yhy преди 9 години
До муспиЖестока дискриминация, насочена на 100% към българи+румънци, но не, добре е, викат местните умници. Е, явно са прави британците, утре като въведат пълна забрана за "миризливи балканци", да не си помислите нещо. Явно прави са британците. Друга си е миризмата на немците.
1
3
 
6
 
! Отговори
муспи преди 9 години
Дейвид Камерън предлага вместо да се чака години, да поискват политическо убежище в България, където ще бъдат приети и веднага зачислени на пособия. След тези 4 години които ще преминат в безгрижен живот и оплождане на бели кадънки - главната цел на българските правителства защото на българите не им стават ***, те ще се съсредоточат във внедряването на исляма с праведен гняв и стихийни кланета по градовете.

Спонсорирани публикации