Румъния вдигна временни лагери за мигранти

Третират за евентуална бежанска вълна
20
Румъния вдигна временни лагери за мигранти
Снимка: Reuters, архив

Румънските власти създадоха два временни бежански лагера близо до сръбската граница и проведоха обучение за справяне с евентуална вълна от мигранти, предаде Ройтерс, като се позова на румънското вътрешно министерство.

Още по темата
"Въпреки че Румъния не е изправена пред бежански натиск, тези действия за необходими, за да проверим способностите си да реагираме, с оглед на събитията в региона", се казва в изявление на министерството, цитирано от БНР.

Временните лагери са били създадени близо до село Лунга и граничния пункт "Стамора-Моравица" в окръг Тимиш.
Служителите, взели участие в учението, са се упражнявали в разпределяне, регистрация, вземане на отпечатъци, идентифициране на чужди граждани и други процедури.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още по темата: румъниялагеримигранти
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
познавайки власите преди 8 години
Те да имат малшанса да отидат до румънските граничари .Тогава ще има масови разстрели .
9
0
 
0
 
! Отговори
до медицината преди 8 години
да имаш да вземаш. Режат те дори да си здрав. Това ли наричаш напреднала медицина, че на светлинни години. Само търговия. Колко трансплантации на органи правят. От кого...Робуваме на световни илюзии, за да си пречим. Лекарите в България нямат условия, при същите в Германия щяха да направят чудеса. Да не говорим за зъболекарските услуги. Дори с намалението не можеш да си платиш изграждане на зъб. Ама мноого знаеме
8
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
12.Ти в Сирия ли ходиш да си правиш операция , според теб всички са вишисти и са на светлинни години от България ?Да ти кажа , аз бях в София лятото на доктор и зъболекар , че където живея е ужастно скъпо !
7
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да временни 2 лагера и близо до границата със Сърбия , за да не влизат навътре в страната ! И обучение на граничарите да се справят със съответна ситуация , да не ги допускат в Румъния .Така ли прави България ?
6
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Участ ли се да кастрират?
5
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Трябва да се специализират и в обрязването.
4
5
 
4
 
! Отговори
Турчин преди 8 години
Ние не си даваме бежанците, идете си ги търсете от където щете,Турция е 80 милиона и до 2020 трябва да стане над 100 милиона,не даваме и един човек,гледайте си работата!ха-ха-ха-ха-хааааааааааааааааа
3
2
 
10
 
! Отговори
ауслендър преди 8 години
В петък по панорама се изпуснаха , че 8 мил. сирийци се готвят да тръгнат...понеже репортажа беше пряко от турция... та си мисля , че ако тръгнат , поне 1 мил ще се заселят в България! Румънците знаят за това и се подготвят!!!
2
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Третират или тренират??
1
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тези само отчитат дейност за пред ЕС,ха-ха-ха-ха-хааааааааааааааааа

Спонсорирани публикации