Обединена Европа е "порно без граници", разясни Жозеф Дол

Той обясни на младите предимствата на общността
15 апр 2014 14:32, Елка Василева
94
Обединена Европа е "порно без граници", разясни Жозеф Дол
Жозеф Дол. Снимка: архив, Reuters

Председателят на Европейската народна партия (ЕНП) Жозеф Дол изтъкна преимуществата на обединена Европа с обяснението, че по времето на националните граници и валути е било много по-сложно да се гледат порнографски филми, предаде Франс прес.

В интервю за вестник "Дерниер нувел д'Алзас" лидерът на ЕНП припомня основните моменти от политическата си кариера, включително срещите си с президентите Барак Обама и Владимир Путин.

На въпрос как да се убедят избирателите да гласуват на европейските избори на 25 май Дол, който е израснал в Елзас, на няколко километра от германската граница, разказва спомени от младостта си, когато европейците все още са били подлагани на гранични проверки и не са имали обща валута.

"Когато идват групи млади посетители (в Европейския парламент), които ми казват, че от Европа няма полза, аз им говоря за защитата на околната среда, за безопасността на храните", обяснява 67-годишният евродепутат.

"Казвам им също, че на техните години, като съм бил на 18, когато исках да пътувам до Кел (град от другата страна на границата срещу Страсбург) да гледам порнофилми, които бяха забранени във Франция, понякога трябваха два часа и половина да се мине границата! Докато стигнеш до киното, филмът е свършил! Пък и на всяко второ пътуване забравях портмонето с дойче марките! Като обяснява човек такива неща на младите, те веднага разбират каква е ползата от Европа", заключава Дол.
 

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
1
 
6
 
! Отговори
Иван преди 9 години
В тайните общества в които членуват си имат гнусни ритуали чрез които се свързват с демони представящи им се като възвишени учители и спасители на човечеството от самото себе си. Тъй като демоните са нечисти духове изпълнени с всякаква гнусота всеки който общува с тях се заразява от същото. Това е причината евро лидерите и американските им колеги да са извратеняци и да промотират тези гнусотии.
64
1
 
5
 
! Отговори
Иван преди 9 години
Вижте ако не познавате духовния аспект на ЕС няма как да разберете откъде идват гнусотиите и извращенията които са официална политика в него. ЕС и вътрешния му кръг от политици глобалисти са езичници и поклонници на демони които възприемат за богове. Те както и съмишлениците им в Щатите са силно антихристиянски настроени и желаят да подменят християнската основа върху която е изградена Европа с източен мистицизъм, окултизъм, култ към т.н. майка-земя и т.н.
63
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен
62
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този е кум на герберстката Мария Габриел. Сигурно същата извратенячка като него. И тези хора са Европарламента. Без думи!!!
61
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Еврогейове, лезбийки, педофили и всякакви чикибойци като този на снимката ни управляват.
60
0
 
5
 
! Отговори
xx преди 10 години
До mi4Чугун ще викаш на тоя дето те е правил за да излезе балманка като теб!!!
59
8
 
4
 
! Отговори
mi4 преди 10 години
Идеята *** е да няма нации !Но явно от гюбеци, кибапи, алкохол и алъшвериш не можете да го проумеете !Нациите създават проблеми !!! Макетата се сърдят, че сме по-велики от тях, Гърците че не сме взели тяхната култура, ние се сърдим на Турците заради робството, Сърбите ги е яд че изгубиха всички войни с нас !Това нещо в една нова обединена Европа няма да го има !!!
58
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Щом такива дърти ***, ще ни оправят, с нас е свършено.
57
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Горката деградирала афрогейска ***, почти успя да ме убеди за огромните ползи.
56
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Докато стане председател,този бая .....е скършил и бая с....ки е направил!!!!!Сигурно сутрин разтоварва като САМОСВАЛ!!!
55
6
 
5
 
! Отговори
Шоп преди 10 години
До Анонимен 75 Добре де, разбрахме, че в Русия секс няма. Стига вече се излагахте.
54
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ето кой ни учи на "цености", пропаднали и покварени хора, които са се окопитили по политическите върхове: Шведската социалдемократка Моника Грийн, Датчанката Перниле Скипер (1984), депутат от Социалистическата работническа партия, също е ревностен поддръжник на идеята.
53
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Либерали и леви искат въвеждане на понятието инцестофобия (омраза към инцеста), а всички инцестофоби, тоест хората, които отхвърлят и не приемат секса между деца и родители, да бъдат наказвани по съдебен път (това може да е ново поле за работа на Българския хелзински комитет и ). СКОРО ВСЕКИ, КОИТО ИЗРАЗИ НЕСЪГЛАСИЕ С ТАЗИ ГНУС, МОЖЕ ДА ОТИДЕ В ЗАТВОРА!
52
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Европейския съюз - порно без граници!!! И нас искат да научат на тези "хубави" европейски ценостти! Искат да ни научат децата: Чичковците играят сексуални игри с чичковци, лелки с лелки,...... Сега и на дневен ред идва кръвосмешението с не толкова дразнещето име - инцест. Толкава са "толерантни" - точно като Содом и Гомор. До скоро се плашихме, че унищожаваме планетата, но дали ще има скоро ЧОВЕЦИ, които да я обитават!
51
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
браво страшно сериозен отговор за ползата от ес.този порносъюз трябва да се разпада вече.крайно време е.
50
5
 
16
 
! Отговори
карпош преди 10 години
Българите който сте на запад сте жалки бездомници и ***.Вие никога няма да разберете кои умишлено Ви прогониха,защото в ума си имате зелена хартия.
49
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Обединена Европа е "порно без граници" - ДА с продуцентът и режисьор USA
48
2
 
18
 
! Отговори
луд умора няма преди 10 години
При такива гениТални цели,заложени в евроГейското бунище,време е да изпратим всички щастливи прасета ,да си попасат брюкселско зеле.Даже,цялата ***,наречена кой знае защо,"народно събрание,барабар с прасетата от пранодентството и маймунстерски съвет.А ние да си оберем крушите от бунището.
47
1
 
28
 
! Отговори
Тъмносин преди 10 години
Дълго време се чудих как е възможно Европейската народна партия, която за мен е символ на християнски традиции, консерватизъм, чест и достойнство да бъде съучастник в извращенията на една престъпна групировка от самовлюбени ***, наречена Герб? Умът ми не го побираше. Сега вече разбирам.
46
3
 
27
 
! Отговори
капо преди 10 години
Порно е, ама с гейове! Това е Европа!