Германия предлага да има еврокомисар за бежанците

Страната отдели още 50 милиона евро за търсещите убежище
Обновена: 22 юни 2014 08:00 | 22 юни 2014 07:58, Камелия Цветанова
26
Германия предлага да има еврокомисар за бежанците
Снимка: Ройтерс

Правителството на Германия ще отдели допълнителни 50 милиона евро за бежанците от Ирак и Сирия, предаде ИТАР-ТАСС, като цитира германския министър на икономическото сътрудничество и развитието Герд Мюлер.

През изминалите две години правителството на Германия отдели над 500 милиона евро за поддръжка на бежанците от Близкия изток, припомня БТА.

Мюлер предлага в тази връзка да се разработи специална европейска програма, която да се финансира от европейските фондове в помощ за бежанците.

Мюлер излезе и с предложението за създаване на поста комисар на ЕС по въпросите на бежанците.

"ЕС е длъжен да увеличи своята помощ и да действа координирано, ето защо в състава на новата европейска комисия е необходимо да се обединят задачите и да се назначи отделен комисар по въпросите на бежанците", каза Мюлер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
6
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 9 години
За тези, които плюят срешу Германия. Германия до ден днешен е окупирана държава. Американците имат все още 30 хил. войници там и много на брой ракетни плащадки, на които скоро смениха по-старите и сложиха супермодерни ракети. !500 тона немско злато е все още в ръцете им и никога няма да бъде върнато обратно, Германия я привикват тук и там само да плаща разноските на американската агресивна световна политика - бежанци, фалирали държави и т.н. На българите се съобщава крайно недостатъчно.
24
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз съм 23 и се извинявам за емоционалните си грешки - не сме, а не не сми, буквите са съседни на клавиатурата.Прав е оня, който говори, че трябват 10 комисаря по бежанците, но трябват и такива, които да направят програма за интегрирането им.Гостите в нашия бит се съобразяват с правилата на домакина, а не завладяват територията и няма да ни принудят да се дупим 5 пъти на ден.Германците са виновни за това, защото се възползваха от евтина работна ръка, не направиха нищо за интеграция на турците.
23
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И трябва да е един истински българин-човек, неподкупен, испанец, италианец, и грък.Бежанците от колониите на големите европейски икономики, ако обичат, да си поемат бежанците. Ни ене сми причинили на никого де бяга от родината си!Вариант - към САЩ, защото са главната бъркачка, израснал от робстовто над африканците и причинител на войни и страдания на хората по света, заради алчността си за петрол, газ, скъпоценни камъни, калай, редки метали, злато, сребро ...
22
0
 
6
 
! Отговори
АнтиГлобалист преди 9 години
Новият Световен Ред се състои именно в това - граждански войни по целия свят, най-вече в Европа.По този начин бялата раса ще бъде унищожена от нискостойностните, а и световното население ще бъде редуцирано...
21
0
 
6
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 9 години
САМО 1 ЕВРО КОМИСАР ЗА БЕЖАНЦИТЕ СРАМ :DНАЙ-МАЛКО 10 ЕВРО КОМИСАРЯ ТРЯБВА ДА ИМА ЗА ЕМИГРАНТИТЕ И БЕЖАНЦИТЕ И ЦЯЛ ОТДЕЛ РЕДОМ С НЕГО А МОЖЕ И ДВА :D
20
0
 
5
 
! Отговори
varg преди 9 години
И аз търся убежище от мутро-мафията герб ще ми го дадете ли ?
19
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ние пък предлагаме да се връщат всички нелегални обратно, на мига! Без предварително подадени и одобрени документи никакъв престой на територията на ЕС. Налазили са ни въшки, пиявици и кърлежи...
18
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Комисари , комисарки , комисарчета .... армия от брюкселскипаразити с огромни заплати които ние и всички обикновениевропейци хрантутим ,за да може тия същите да ни мачкати ограбват. И с откраднатите от нас пари да се правят натолерасти и да хрантутят други *** - *** , камиларии *** . Eгати и демокрацията , егати и порнографията.А комисар за гей парадите няма ли да има , а ??? Алооо ,германцитенали Берлин е столицата на гейпарадите.
17
0
 
6
 
! Отговори
Гневен българин преди 9 години
Браво германци!Покажете,че държите на думите си като приемете цялата грозно-агресивно-нелегална-болестотворна ***,която ни налази тук!Само така ще подкрепите голите приказки с дела.По този начин ще дадете добър пример и на другите европейски държави виновници за това да ги има т.нар. *** "бежанци".Няма малка,бедна ,а вече и наводнена България да храни терористи,които освен да унищожават не знаят друго.Приберете си всичките 30-ина хиляди изчадия на наша териротия и други тук няма да пускам
16
0
 
6
 
! Отговори
дълбок сън преди 9 години
Значи за бежанците от Ирак и Сирия се отделят милиони евро,а за говедата от България и Румъния има само изгонване в родните им бантустани.Ето,до там я докарахме,уважаеми сънародници,от всякъде да ни гонят,включително и от ЕвроГейския съюз,чиито "член",уж сме.За това,обаче сме виновни всички ние,даже,без политиците - те са просто такива,каквито ги правим и търпим.Не разберем ли това,няма на кого да се сърдим.
15
0
 
10
 
! Отговори
14/88 преди 9 години
До 2 Споко , на европейската младеж (коренната такава) все повече и повече и писва - и нормално . Като 50% и повече процента са безработни и като виждат как на ЕДИН *** му се дават ХИЛЯДИ ЕВРО ПОМОЩ НА МЕСЕЦ БЕЗВЪЗМЕДНО БЕЗ ДА РАБОТИ ДОРИ И КАТО ВИДИ ЧЕ НА ТОЗИ *** МУ Е ПОЗВОЛЕНО ДА БЕЗЧИНСТВА БЕЗ НИКАКВИ САНКЦИЙ ОТ СТРАНА НА КОГОТО И ДА БИЛО . Европа е БУРЕ С БАРУТ , ВЪПРОС НА ВРЕМЕ Е НЯКОЙ ДА ДРАСНЕ КЛЕЧКАТА
14
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Слепи ли са тези хора. Живея във Виена. Тук интегриран мюсюлманин няма. Жените им не работят, а мъжете работят най-често на черно и не плащат данъци. Имат по 5-6 деца и получават всевъзможни помощи. На немски знаят 20-тина думи независимо че част от тях са от 20 и повече години тук! Предполагам че и в другите градове от западна Европа е така. За каква интеграция говорят????
13
1
 
8
 
! Отговори
ФИНАНСОВ ПЪНКАР преди 9 години
До кикоМуамар Ал-Кадафи каза : Има признаци ,че Аллах ще даде победа за исляма в Европа Без мечове ,без огнестрелни оръжия,без борба. Ние нямаме нужда от терористи , нямаме нужда от бомбени самоубийци. Над 50те милиона мюсюлмани (в Европа) ще я превърнат в мюсюлмански континент до няколко десетилетия.
12
1
 
10
 
! Отговори
ФИНАНСОВ ПЪНКАР преди 9 години
Гледам не ви харесва *** комисар а? Европа с такава скорост се ислямизира ,че скоро ще си имаме религиозни водачи от техните общности . Българите са си запазили за 500 вярата и езика , но милите еврогейци със сигурност няма да го направят ! Вижте ги сицилианците и каталунците черни са си като марви така ,че бързо ще се интегрират в новата европа!
11
2
 
1
 
! Отговори
Загорял преди 9 години
Тая ще е бая сочна по бельо
10
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Az ot svoq strana predlagam dva izhoda za germanskata durjava i narod! Ediniqt e te da budat uni6tojeni,a imenno da se spre agonizaciqta osobeno na germanskiqt narod,koiito ot 1945 godina nasam e podlojen na edna otvratitelna ne4ove6ka gavra ot svetovniq finansov elit,kato nai-stra6noto v slu4aq e,4e te ne go vuzpriemat kato gavra,a kato blagodat! Drugiqt variqnt e,germancite da se sabudqt i das othvurlqt tova robstvo ot ple6tite si,koeto e i nai-dobriqt varian o dvata izbroeni! Ta tova e.
9
1
 
8
 
! Отговори
emil.popov.35 преди 9 години
Само да не е някой като "наша" Кристалинка...
8
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Марин Льо Пен също е удачен избор.
7
2
 
8
 
! Отговори
така е редно преди 9 години
на бежанците трябват още права, а на изборите трябва един бежански глас да се брои за поне десет нормални. Така е редно и демократично
6
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ама да не мислите, че ще ги приемат в Германия, тук ще ги настаняват, в *** и гетото на ЕС, ТУК!