Масовата миграция може да доведе до недостиг на вода на Острова

"Дейли телеграф" цитира доклад на неправителствена организация
1 авг 2014 21:40, Елка Василева
12
Масовата миграция може да доведе до недостиг на вода на Острова
Снимка: архив, Reuters

Неконтролируемата имиграция във Великобритания ще доведе до недостиг на питейна вода, до препълнени училища, до несмогващи да се справят с пациентския поток болници и до нуждата от стотици нови градове, които да приемат нарастващото население. Тези констатации се съдържат в нов доклад, цитиран от британския в. "Дейли телеграф".

Докладът е на неправителствената организация Сивитас. В него се предупреждава, че всеки положителен ефект от миграцията би бил малък в сравнение с негативните последици.

Още по темата

В документа се припомня, че нетната миграция на година е 225 000 души. С това темпо населението на Великобритания може да нарасне с 20 милиона души през идните 50 години, като този растеж ще се дължи почти изцяло на миграцията, прогнозира докладът.

Последиците ще се усетят в цялата страна. Една от тях ще е нуждата от въвеждане на режим на водата на някои места.

Може да има недостиг на жилища, препълнени класни стаи и болници. Масовата миграция може да се окаже и бреме за обществения транспорт, се предупреждава в проучването, пише БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
само ние се ширим на територия, която може да изхрани поне 70 милдокога ли ще ни търпятмного хубаво не е на хубаво, така е в природата, всички искат на хубаво и лесно, после стават много маймуни на клона и далаверата се разсъхва, е, в процеса бая народ измира, ама то няма вечни
10
1
 
14
 
! Отговори
AAA преди 9 години
Откачалки. Пращаш им здрави, прави, млади, готови образовани и работоспособни хора, обикновено отделени от семействата си, да работят там и допринасят за икономиката им. Децата им са на градина и училище тук, възрастните им родители живеят и се лекуват тук, даже самите работещи се лекуват в родината си, щото английското здравеопазване тромаво.И пак недоволни, и пак лъжат и мажат и създават някаква илюзорна картина на имигрантите от България, Румъния, Полша, дет им напълнили училища и болници.
9
0
 
16
 
! Отговори
Гогарога преди 9 години
Ха-ха-ха-ха, ся па водата им изпихме. Щот там рядко пада дъжд. До видим въздуха им кога ще издишаме.
8
1
 
11
 
! Отговори
бг преди 9 години
До 50 години острова им няма да става за живеене.
7
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ще построите нови градове , с нов тип мивки ?Училища, болници - имате пари гадини ...Експлатирали сте цял свят и продължавате ! Погрижете се, нищо няма да загубите !
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** как ще ги върнем към социализъм ?
5
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Освен на нас май и на някои други мястото им не е в ЕС.Само стенания и претенции се носят от този Остров.Ами да вземат да ги анексират САЩ и да мирясат.И без това не смеят да пръд..т без разрешението на големия брат, поне ще имат оправдание за постъпките си.
4
0
 
14
 
! Отговори
Гъл Гъл преди 9 години
Да минат на бира
3
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ами да инвестират! В инфраструктура, болници, училища, жилища. Повече хора = повече пари за бюджета и бизнеса. А за водата- в Кувейт отдавна обезсоляват и пречистват морска. Ама те в 14в. откъде да знаят?!?
2
1
 
15
 
! Отговори
Дъртото Копиле преди 9 години
Нищо ново, като вземе да става трудно плъховете ще почнат да напускат кораба и всичко ще си дойде на мястото. Природата сама си намира баланса.
1
1
 
23
 
! Отговори
НЯКОЙ преди 9 години
англия ще се *** по-бързо и от нас ЧЕСТИТО БАНАНОЖА АНГЛИЯ