Либералите в ЕП с препоръки за новия български кабинет

Коалиция с Патриотите и "Атака" щяла да е най-лошият вариант
23 окт 2014 09:26, Елка Василева
19
Либералите в ЕП с препоръки за новия български кабинет
Ги Верхофстат. Снимка: Reuters

Либералите в Европейския парламент излязоха изненадващо с препоръки за състава на новото българско правителство, предаде БНР.

Лидерът им Ги Верхофстат заяви, че най-лошият възможен изход от коалиционните преговори у нас ще е кабинет с участието на националистически формации като Патриотичния фронт и "Атака". Подобна коалиция може да забави допълнително реалната европейска интеграция на България, се казва в изявление на бившия белгийски премиер.

Верхофстат не коментира споровете около участието на националисти в новото белгийско правителство с аргумента, че това е вътрешнополитически въпрос.

През април той отказа да коментира и евродепутатската номинация на Делян Пеевски от ДПС с обяснението, че не се меси във вътрешните работи на други страни.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
2
 
! Отговори
проруска преди 9 години
Някой да ти е поискал мнението? Гледай си гейския съюз!
15
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Либералите от ЕП да вървят на майната си, долни фашисти и лицемери.
14
1
 
8
 
! Отговори
ехоооо преди 9 години
драги еврогейциА какво ще кажете за украинските си другари, като там са откровени нацисти.Гнусни лицемери.
13
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЗАЩО НЕ ЖЕЛАЯТ АТАКА, ЗАЩОТО ТОГАВА НЯМА ДА ИМ ИГРАЕМ ПО ТЯХНАТА *** ЛИ
12
0
 
12
 
! Отговори
един Българин преди 9 години
"Верхофстат не коментира споровете около участието на националисти в новото белгийско правителство с аргумента, че това е вътрешнополитически въпрос."Значи този ла*нар не коментира родното си правителство, защото било за тях вътрешнополитически въпрос, а коментира българското правителство, което за него е чуждестранно правителство, а за нас е родно правителство. Гледай си в собственната купичка Верхостат и недей да се мешаш във вътрешната политика на България. Запази си "препоръките".
11
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименDPC TOVA E DEMOKRAZIATA,ISTINSKATA DEMOKRAZIA.
10
0
 
7
 
! Отговори
Deathstalker преди 9 години
Г-н Верхоф-нам-къф-си да дава акъл у дома на женкя си!
9
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хем не се меша, хем се меша. Да не забравяме, че турците са част от неговата формация. *** турски пениси и този май?ГЕРБ + ПФ + РБ е единственото решение в тази трудна ситуация. Вън на ДПС от властта.
8
1
 
5
 
! Отговори
Наблюдател преди 9 години
Тоя по-добре да си мълчи щом са приели мафиотска организациа с лидер доносник на ДС!Лицемер!
7
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АЗnormalnata koalizia na gerb s patrioticniat front i ataka, ne haresva na geievropata.kato ne im haresva da varviat v afrika,tezi dve partii sa reshavashtiat faktop i garant za cistotata na balgarskiat narod.
6
1
 
14
 
! Отговори
Бънди преди 9 години
Да си плямпат там ЕС където и без това нищо друго не правят. Ох, ако Путин или Лавров кажат такова нещо медиите няма да му викат "препоръки"
5
0
 
16
 
! Отговори
АЗ преди 9 години
ЗНАЧИ ТОЯ КОГАТО МУ ОТЪРВА ТОГАВА КОМЕНТИРА ТАКА ЛИ ? У ТЯХ МОЖЕ НАЦ.ПАРТИ А ТУК НЕ ? ЩО ? ДАНО УЧАСТВАТ И ДВЕТЕ ! ЖАЛКО ОБАЧЕ ЧЕ ГЕРБАДЖИИТЕ ЩЕ НАЛАПАТ ГОЛЕМИЯ ЕС-УС *** И ПОСЛУШНО ЩЕ СЕ НАВЕДЪТ ПРЕД ТИЯ ОТ БРЮКСЕЛ ..... ЖАЛКО,МНОГО ЖАЛКО
4
0
 
26
 
! Отговори
7 преди 9 години
Имам чувството ,че всички външни сили искат България да се управлява от предатели,а не от хора които искат България да се оправи.Какво им пречат нац.партии.Може би ,че не искат да сме им слуги.Защото в момента повече които работят в ЕС от българите са обслужващ персонал на европейците.
3
1
 
14
 
! Отговори
?!? преди 9 години
Да не забравяме, че ДПС са при либералите в ЕП и това че Бюрека също е там, а той е краен националист! Обаче тоя не ги споменава, автоматично го прави Турско ***.
2
3
 
29
 
! Отговори
Колева преди 9 години
Какви сте вие от ЕС да ни казвате какво да става у нас. Ние пък искаме Атака и др.патриотични формации да участват, а не само слугите на т.н "евроатлантически ценности"
1
2
 
28
 
! Отговори
Пенчо преди 9 години
Фък ю енд дай бастард!Без прочистване от либерастно-капиталистическата пасмина, нищо в държавата няма да оправи.