Появиха се нови снимки на президента Оланд и актрисата Гайе

Снимани са и в част от Елисейския дворец, до която достъпът и ограничен
Обновена: 21 ное 2014 17:19 | 21 ное 2014 17:19, Елка Василева
3
Появиха се нови снимки на президента Оланд и актрисата Гайе
Жули Гайе. Снимка: архив, Reuters

Френските медии с нова сила подеха обсъждането на връзката на президента на страната Франсоа Оланд с актрисата Жули Гайе. Днес в печата са се появили поредните снимки на държавния глава с актрисата, която е с 18 години по-млада от него, предаде ТАСС.

Това са първите съвместни фотографии на Оланд и Гайе след скандалната раздяла на френския президент с предишната му избраница - известната журналистка Валери Трирвильор. След шума, вдигнат в пресата в началото на тази година, обкръжението на Оланд предприе всички необходими мерки, за да защити максимално частния живот на президента. Папараците обаче все пак са успели да заснемат Оланд и Гайе.

Още по темата

Новите фотографии са отпечатани в сп. "Воаси". На една от тях се вижда как Гайе напуска Елисейския дворец с автомобил с охрана. Специален интерес обаче предизвикват снимките, на които президентът Оланд и актрисата разговарят, седейки на терасата на резиденцията на държавния глава. Причината е, че става дума за тази част на Елисейския дворец, до която достъпът е ограничен. Там се допускат единствено най-близките съветници на Оланд и членовете на семейството.

Въпросът за това как са били направени снимките породи немалко слухове и предположения. Според едно от тях в случая папараците са прибегнали до специални дронове. Главната редакторка на сп. "Воаси" Марион Аломбер дори е била принудена да направи някои разяснения. По думите й снимките са били направени извън периметъра на Елисейския дворец, а обкръжението на държавния глава нямало нищо общо с тях. Тя обаче не е уточнила откъде именно фотографът е наблюдавал президента и неговата любима. Журналистката е подчертала само, че не са използвани нито хеликоптер, нито дронове.

За връзката на Оланд и Гайе се разбра в началото на тази година. След като новината стана обществено достояние, спътничката на президента Оланд Валери Трирвильор бе хоспитализирана с нервно разстройство. Тя повече не се завърна в Елисейския дворец.

Трирвильор написа книга за връзката си с Оланд и за пребиваването си в Елисейския дворец. Книгата й "Благодаря за този момент" веднага се превърна в бестселър във Франция.
 

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
5
 
! Отговори
Охааааааааа преди 9 години
Този цоциалист няма мярка с любовниците си.
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Къде са снимките ?