Печатат още екземпляри от последния брой на в. "Шарли ебдо"

Така тиражът му ще стане 7-милионен
21
Печатат още екземпляри от последния брой на в. "Шарли ебдо"
Снимка: Ройтерс

Допълнителни екземпляри от последния брой на в. "Шарли ебдо" ще бъдат отпечатани заради голямото търсене и така тиражът му ще стане 7-милионен, пише в. "Фигаро", цитиран от БТА.

Още по темата
Първият брой на сатиричното издание "Шарли ебдо", излязъл след убийството на мнозина негови журналисти преди седмица, в 09.00 часа българско време в сряда бе вече изчерпан в множество вестникарски павилиони из цяла Франция.

Тримилионният тираж бе изкупен само за час.

В чужбина търсенето също е много голямо.

Днес последният брой на "Шарли ебдо" беше пуснат в продажба в Германия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
Леви преди 9 години
Хамас Хамас
13
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
абати тъпата предна страница на вестник, и какво му харесват на тоя вестник,на мен да ми го подаряват няма да го взема а камоли да го купя
12
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тия сами си избиха хората!!!!!Заради пари какво ли не правят,а сега други ще плащат.
11
3
 
17
 
! Отговори
Герчо Стоянов Геров преди 9 години
Вижте как капитализма обръща и кръвта на човека в пари. Та целият този театър за това се разигра.При тази печалба,,какво тук значи живота на някакви си личности,,
10
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако излезете на улицата и започнете да упражнявате свободата на словото си, като се подигравате на всички и с всичко, дали няма да се намери някой, който да ви набие?
9
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
заради гаврата, която франзелите наричат галено "свобода на словото" и много от тъпанарите ги подкрепиха, Три църкви бяха запалени днес в столицата на Нигер - Ниамей. Протестът срещу публикуваните във в. "Шарли ебдо" карикатури на Мохамед прерасна във вълна от насилие, която заля квартала на града! и сигурно ще има още!
8
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
тия пак ще реват, ама де да видим!
7
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Свободата е нещо съвсем различно от слободията.Свободата е за тези, които имат ум между ушите...
6
3
 
22
 
! Отговори
фейн стейн преди 9 години
Сега гледайте евреите как ще го чешат този проблем постоянно, докато се разпали пожарът из цяла Европа!Наблюдава се интересно съвпадение - всеки път, когато общественото мнение в Европа започва да клони към симпатия и подкрепа на палестинците, веднага "радикални мюсюлмани" се активират и започват да провеждат терористични акции из цяла Европа! Това "съвпадение" се случва толкова често, че е закономерност! Хора, бдете, и четете "Протоколите на Цион"! Вижте сами защо светът е в това състояние!
5
1
 
21
 
! Отговори
Ъц преди 9 години
Защо трябва да се накърняват религиозните чувства на милиарди мюсулмани, които не само,че нямат нищо общо с тероризма, но и отричат неговите варварски методи, и в пъти повече страдът от действията на тези безмозъмни твари.По този начин не само, че не се строят мостове между мюсулмани и християни, но се правят и умишленни опити да се унищожат и разрушат и останалите.Кой печели от подобно противопоставяне на две от най-големите религиозни общности в света?
4
0
 
19
 
! Отговори
до 3 преди 9 години
Това не е простотия,драги,а точно премислена провокация!На мюслитата малко им трябва,и глей ся бой по терористите,мамка им!А че обикновените хора го отнасят няма значение!
3
0
 
33
 
! Отговори
калинко преди 9 години
Каква е тази свобода,да скверниш светини на друга религия,това е слободията на западната и американска демокрация,която няма нищо общо със самата демокрация.
2
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Днес се навършва половин година от трагедията в небето над Донецк. Загинаха почти 300 невинни пасажери. Защо мълчат медиите? Кой свали малайзийският МН-17?
1
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пфу! Порнография.