Брюксел готов с нови санкции, ако няма мир в Украйна

Юнкер: Още няма условия за среща на върха Русия - ЕС
Обновена: 4 мар 2015 18:56 | 4 мар 2015 18:49,
271
Брюксел готов с нови санкции, ако няма мир в Украйна
Снимка: Reuters

Германският канцлер Ангела Меркел предупреди Русия, че всяко сериозно нарушение на сегашното примирие в Източна Украйнаще бъде сигнал за ЕС да наложи нови санкции срещу Москва заради подкрепата й за сепаратистите, предаде Ройтерс.

Още по темата
Тя говори на обща пресконференция в Брюксел с шефа на Еврокомисията Жан-Клод Юнкер.

Двамата обсъдиха изпълнението на Минските споразумения за Източна Украйна.

"Мога да кажа, че ако тези споразумение не се изпълняват, Европейският съвет и страните в ЕС ще бъдат готови да обсъдят и въведат нови  санкции", каза Меркел. Тя нарече мирът в Украйна крехък.

Юнкер отбеляза, че още няма условия за среща на върха Русия-ЕС.

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


271
Още по темата: УкрайнаМеркелЮнкер
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
196
1
 
2
 
! Отговори
Той е преди 9 години
До фактолог Да,както е унас - наднационалните компании,съвсем "прозрачно" и "демократично",ни държат на просешка тояга,най-ниските доходи и стандарт на живот!
195
1
 
0
 
! Отговори
Боби преди 9 години
До фактолог 248Ето ти дране на пртактика ф-лог такъв1. имаме продукт със себестойност 10: 3 са данъци 2 са печалба 2 са работа 2 са материали 1 е енергия2. Бг производител бг дистрибутор бг търговец - всичко като данъци работа и печалба остава в БГ3. ХАмерикански производител 10 ед за ХА, ХА дистрибутор с бг персонал БГ търговец - основната печалба отива в ХА за нас остават вторични данъци и работна заплата. печалба от бг търговец(ако има такава)
194
2
 
8
 
! Отговори
Генчо преди 9 години
До 252 Путин изгони международните крадци, които се канеха да я "демократизират", но не успяха.Добре беше тръгнала работата при Горби, но се провали, затова е този вой сега, и за това все Путин им е виновен...А как потупваха по рамото Горби.../както тупат в момента Боко/....
193
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Що за тъпанарщини, бе лакеи руски? В Русия било хубаво, в България не било? Ами това е положението, България е малка и бедна страна, Русия е голяма и богата. И какво от това, това няма да ме накара да стана руснак, нито на руснаците ***. Като не ви харесва в ЕС, марш в евразия.
192
10
 
7
 
! Отговори
фактолог преди 9 години
Путин прави много грешки, но не това е проблемът - всеки политик прави - затова са измислени мандатите и контрола от институции и общество. Но Русия е дикатура и тези механизми не работят. Затова Путин няма стимул да не бърка, понеже и да бърка и да не бърка - все тая.То ако можеше с дикатура да се управялва добре, цяла Европа щеше да мине на диктатура - доста по-лесна система е. А и всеки е бил някога диктатура. Днес само Русия е останала в миналото. Това е голямата й трагедия.
191
8
 
6
 
! Отговори
фактолог преди 9 години
"Путин изгони разните му наднационални компании"Това е една от грешките му - сега неговите олигарси владеят всичко и дертат руския народ яко, за разлика от международните компании, които действа по прозрачни правила и предлагат максимална полза/цена. Също митата са голяма сурвачка за народа (примерно за да се пази Лада от фалит, западните коли са скъпи, а у нас ги взимаме почти на заводски цени). Да не говорим за огромната корупция...
190
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До фактологНаш Боко прави къде-къде повече с къде по-малко ресурсТози изкърти форума !!! :)))
189
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До фактолог"Путин няма нищо общо - подемът в Русия съвпада ТОЧНО с растежа на петрола"Съвпадението е факт. Но скритата истина е, че Путин изгони разните му наднационални компании, които прибираха всичката печалба за себе си, а за Русия оставяха по 3 % от цената. СЕга 70% остават в държавата. Затова има пари, не само от скока на нефта. Прегледай фактите, нали си фактолог
188
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Жена на БожоЖено, прескочи до някой *** - той е здрав и твърд ***. :)
187
3
 
6
 
! Отговори
Bulgatani преди 9 години
До фактолог 246 Откъде черпиш тази информация за 100 грешки на Путин? Мисля че източник е Джен Псаки ...или ***...Те са много сходни.
186
2
 
4
 
! Отговори
Bulgatani преди 9 години
До абе. 214 "колко струва една *** в Москва?" Братко, ако няма глава- защо искаш ***?
185
11
 
7
 
! Отговори
фактолог преди 9 години
Ами могъл - взел... Русия пропорционално такъв заем може само да сънува, щото никой й няма доверие за нищо.По-важно от това кой е на власт, е доколко можеш да му влияеш. Путин направи 100 грешки, ама дори критики не смеят да му изкажат, камо ли да го свалят - значи за какво му е да внимава да не прави грешки - царува си и си гледа кефа. А народа - кучета го яли...
184
3
 
3
 
! Отговори
gandi.daow преди 9 години
Бре! Хайде, от къде ги вадиш тия цифри бе, даже на народните представители не им обясниха каква е ползата в стойности.. Знаеш ли какво, ще те оставя да се самозаблуждаваш и ще ходя да си пусна някой филм.. Айде, лека нощ!
183
9
 
7
 
! Отговори
Божо преди 9 години
***, ако живеете зле, вървете при ***, там е Рай, Швейцария пасти да яде !!! ***, България е отвратителна, а *** е прекрасен, отивайте на поклонение в Кремъл !!! Щом мразите Родината си , отивайте при азиатеца , той ще ви направи щастливи !!! България е диктатура, тук убиват политическите противници, отивайте при демократичния азиатец !!! България е най-бедната държава в света, а путлеровата диктатура има най-богатите бедняци в света , отивайте при азиатеца !!! АНТИБЪЛГАРИ!
182
6
 
7
 
! Отговори
хайде преди 9 години
Заема но Боко не ме притеснява, 90% от него рефинансира стар заем при много по-изгодна лихва. Все едно ти да замениш ипотечен заем на 15% лихва с такъв на 10%, всеки би го направил. По важно е това което е "надвзето" как ще де използва. Дано го инвестират, а не го използват да вдигнат заплатите на всеки който излезе на протест.
181
3
 
7
 
! Отговори
gandi.daow преди 9 години
Добре, разбирам, че виждаш графики, а не вдяваш, че е важно кой е на власт.. Ок. И какво направи боко? Взе 16 милиарда заем. Айде да видим след няколко години как ще просперираме..
180
6
 
5
 
! Отговори
хайде преди 9 години
до gabdiДанни за 2014 ли ми показваш? Ами да, бяха по-добре от нас, ама рублата се срина зверски. Преди срива на рублата, ние и Русия имахме еднакъв HDI (индекс на човешкото развитие) ама от тук нататък просто никога няма да ни стигнат. Погледни си календара преди да пишеш.
179
7
 
5
 
! Отговори
фактолог преди 9 години
Не, Путин няма нищо общо - подемът в Русия съвпада ТОЧНО с растежа на петрола - от 20ина долара между двете иракски войни, до над 100 - графиките са идентични. Даже Путин пречеше на подема - заради корупцията и нежеланието/некадърността му да модернизира страната, а имаше пари. Наш Боко прави къде-къде повече с къде по-малко ресурс.Казвам ти: Русия е голяма смешка - както и да погледнеш.
178
2
 
1
 
! Отговори
gandi.daow преди 9 години
Хайде :България 50;Русия 32..gotoroad.ru/best/indexlifeЯ,да видим кой е сбъркал?
177
10
 
6
 
! Отговори
Божо преди 9 години
Гнусни антибългари са путлеристите - плюват България и блеят за диктатурата на дребното диктаторче !!! БЪЛГАРИЯ е с по-добър стандарт на живот от путлерова Русия !!! Колкото и да блеете, България е по-добро място за живеене от диктатурата на азиатеца !!! Кой поставя РОДИНАТА СИ под друга страна, при това управлявана от диктатор ??? вие сте антибългари, *** !!! Колко хора плюят България в името на друга държава ??? Само вие, антибългари путлерови *** !!!!