Майката на атентатора: Не е искал да убие никого! От стрес е!

Това не е било негов план, сигурна съм, добави още тя
16 ное 2015 17:37,
142
Майката на атентатора: Не е искал да убие никого! От стрес е!
Снимка: Benoit De Freine, Daily mail

Синът ми не е искал да убие никого. Взривил се е от стрес! Това твърди майката на тримата братя Абдесалам, чиито имена станаха известни като главни действащи лица от терора в Париж.

Ибрахим Абдесалам, на 31 години, се взриви пред кафене на булеврад "Волтер", съвсем близо до концертната зала "Батаклан".

Брат му Мохамед Абдесалам работил към общинската структура на квартал "Моленбек" в Брюксел. Той бе арестуван, но е имал добро алиби за петък вечер и затова е освободен.

Полицията пропусна шанса си да залови третият брат Салах. Той бе разпитан, но пропуснат да премине френската граница с Белгия.

Още по темата

Днес майката на тримата мъже защити Ибрахим, като не спираше да твърди, че се е взривил случайно и може би е извършил деянието, защото е бил стресиран.

Говорейки пред дома си, семейство Абдесалам посочи, че са били изненадани, че Ибрахим се е взривил сам. А майка му бе убедена, че той не е планирал да убива никого.

"Това не е било негов план, сигурна съм!", добави тя пред "Дейли мейл". "Фактът, че се е взривил без да убие никого говори за това", каза тя.

"Видяхме го два дни преди атаката. Нямаше никакви признаци, че ще извърши някакво насилие", добавиха роднините.

"Изненадани сме обаче, че и Салах е бил замесен. Ибрахим беше различен. Виждахме радикализма у него. Но не и до толкова, че да предположим, че ще направи нещо толкова драстично", казаха още те.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
8
 
3
 
! Отговори
Християнка преди 8 години
Значи паспорта на самовзривилият се терорист е намерен. Разбира се, паспортът трябва да оцелее, за да обвиняваме всички мюсюлмани! ;]
85
1
 
10
 
! Отговори
Globalfix преди 8 години
Стресът е лошо нещо. Джихади Джон колко глави махна преди да му излекуват лекия невротизъм с бомбошокова терапия.
84
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ей,много скучаел този Ибрахим!Та от скука чак се взривил!Майка му твърди ,че е от стрес.Може би се е стресирал от факта,че на тази възраст още никого не е убил,друго обяснение няма.
83
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 106А, не, сакън, не, какъв човек си ти, бе! Линч?! Ама това е старовремско! Сега връзваш бомбата на кръста, ако си мъж - мяташ една бурка на главата и - газ към центъра на Париж, Лондон, Брюксел, Копенхаген, абе, къде си избереш. Но където, както обикновено се събират имигрантите, от които 99 на сто биха ти резнали русата главица, защото си християнин. Стресваш се, от стрес натискаш бутона и ... А ти - линч, друг пък иска гилотина, ама много сте изостанали и неефективни.
82
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да бе, майко на масов убиец, възпитала си го ти! Той "от стрес" е сложил взрива на гърба си, нали! Не ви е срам, майки на убийци, пък и лъжете! Просто мълчете! Всички знаят, че вие, майките на такива синове се гордеете, че самоубиващите се ваши деца, отиват на небето, така "служат" на Аллаха. Живеете в жестока, смъртно опасна за човечеството заблуда. Сами упорито не искате да се отървете от нея. Затова поне мълчете. Не кощунствайте със смъ.ртта, кръвта и мъката на други, нормални, майки.
81
3
 
2
 
! Отговори
До преди 8 години
До 73......."Предпочитам да живея с американци,руснаци,французи отколкото със сирийци, турци или каквито и да било то ислямисти! "..... Същите гл'упаци като арабите но с друга програма. И понеже още не сте рязбрали тази истина ще ми наслагате сто минуса но на мен не ми дреме.
80
1
 
4
 
! Отговори
Психиатър преди 8 години
И аз на моите пациенти които страдат от стрес им препоръчвам най-доброто-да се опашат отвсякъде с експлозиви и да се разхождат в най-големите тълпи народ за да им се вдигне самочувствието и да избегнат стреса от своята малоценност.Странични ефекти на лечението-при неуспешно ликвидиране на стреса следва взрив!
79
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Добри времена бяха , когато я имаше гилотината !!
78
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От стрес си палят по цигара, а не хвърлят бомбиРазтлговор с преводач.Голяма интеграцияА на нас ни правеха забележка за ц.ига.ните, че и в гр. Страсбург ни съдятФранцузите да ни върнат всички пари, коиито ни откраднаха чрез " съда" в техния Страсбург
77
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мислете мои малки панелни плъхове , мислете. Ако някой няма изгода от тях ISIS, мислите ли , че е много трудно да влезнат заедно Руски и Американски войски и за 1 месец ще избият и последният ислямист. Но, някой не иска това от великите сили
76
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Павилно ! Не се карайте на ***, да не вземе да се стресне и тя и да изтрепе сума ти народ.Абе *** европейци акъл имате ли в главите. При такъв случай целия род вързани на площада с обявен час за линч. Само тогава ислямистите ще научат цената на своето деяние ! Който иска, рода му да плати, нека да извърши атентат
75
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Стреснал се горкичкия я не и се карайте на *** да не се стресне и тя , той само си играел и изведнъж хоп и изчезнал
74
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
КОЛКО ЛИ НЕНОРМАЛЕН ТРЯБВА ДА СИ ЗА ДА СЕ САМОВЗРИВИШ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
73
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А ТОЗИ КОЙ БЕШЕ ТОЧНО ОНЗИ ДЕТО СТРЕЛЯШЕ С АВТОМАТА ИЛИ ДРУГИЯ ДЕТО СЕ ГРЪМНА ИЗМЕЖДУ ХОРАТА!!!-------------------------------ИЗВОДА Е: ИСКАЛ Е ДА УБИЕ И КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ!
72
1
 
24
 
! Отговори
ставри преди 8 години
Те от стрес наводниха Европа.
71
2
 
34
 
! Отговори
nina преди 8 години
Защо въобще се дава поле за изява на тази *** патица?Какво очаквате да каже майката на един террорист?Че е гаден ***?
70
1
 
20
 
! Отговори
Здрав разум преди 8 години
Както я карат, европейците ще загубят собствените си държави. Не може да пръскаш пари като социална политика, от която да се раждат изобилно потенциални терористи, и после да пръскаш още пари за полицаи и служби, които пък да следят потенциалните терористи да не станат реални. Докога? А обикновените хора, които не са нито полицаи, нито терористи, са беззащитни. С малки изключения, в Европа оръжията са в притежание на бандитите и на полицията. Свободните хора трябва да бъдат въоръжени.
69
1
 
39
 
! Отговори
Здрав разум преди 8 години
Разговаряли с майката на трима от атентаторите чрез преводач, което означава, че не е знаела местния език. Щедрите социални помощи не водят до интеграция, а до гетоизация. Втори коментар: жената очевидно подкрепя терористичната дейност на сина си, защото приема за нещо нормално той да ходи с пояс с експлозиви. Това за стреса - може би е искала да каже, че заради него момчето се е взривило само, т.е. не е успяло да убие повече, какъвто е бил замисълът.
68
1
 
15
 
! Отговори
Джак преди 8 години
Всички тези неща стават заради нео-либерализма който всъщност е прикрит сатанизъм извършван и провеждан от слугите на лукавия чрез който се цели разрушаване на нациите и националността и след това въздигане на сатанински нов световен ред. Затова и нео-либералите пропускат ислямистки пълчища, те не са *** много добре знаят че това ще доведе до социална нестабилност, атентати, тероризъм и в крайна сметка разруха. А тези които се опитват да спрат това наричат радикални популисти.
67
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
твърди, че се е взривил случайно????????