Кризата с мигрантите - организирано нахлуване

Тя цели да се разрушат европейските институции, смята Милош Земан
Обновена: 29 ное 2015 21:09 | 29 ное 2015 21:04, Красимир Ангелов
68
Кризата с мигрантите - организирано нахлуване
Милош Земан. Снимка: Reuters

Миграционната криза в Европа наподобява добре организирано нахлуване с цел да се разрушат европейските институции, изрази мнение президентът на Чехия Милош Земан в интервю за  чешкия тв канал "Прима".

"Миграционната криза има характера на нахлуване. То е добре организирано, добре заплатено. Неговата цел е да разруши европейските структури", категоричен бе държавният глава. Той сподели и безпокойството си от възможността заедно с бежанците в ЕС да проникнат и терористи от Близкия изток.

По-рано днес, при откриването на срещата на върха ЕС-Турция в Брюксел, председателят на Европейския съвет Доналд Туск съобщи, че през тази година около милион и половина души са проникнали нелегално в страните от ЕС. Според Земан миграцията и тероризмът си взаимодействат и това е видно.

Чешкият държавен глава отбеляза, че по данни на ООН през 2016 г. миграционната вълна в Европа ще се увеличи двойно, а според ЕС тройно. Затова той възнамерява и занапред да "предупреждава за миграционната криза подобно на Касандра, предупреждавала срещу пускането на коне през вратите на Троя".

В изявлението си пред "Прима" чешкият президент изрази и мнение, че Турция е допуснала грешка, сваляйки руския боен самолет край сирийско-турската граница. По думите на Милош Земан тази "демонстрация на мускули" на Турция няма да е от полза за никого и ще се отрази зле на процеса за сформиране на международна коалиция срещу "Ислямската държава", съобщава БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Значи наистина няма Господ,няма и ХРИСТОС след като няма сила която да вразоми нашите управници и те да се вслушат в исканията на българските граждани по този "алах агбар"въпрос.Мижитурки които не се вслушват в исканията на хората,треперят от страх да се опълчет на господарите си и тн.За кокво ги избираме тогава питам аз????Политици-пъзльовци.Мишоци!
43
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
БРАВО НА ЗЕМАН! ЗА РАЗЛИКА ОТ НАЩО УПРАВЛЕНИЕ КОЕТО Е КАТО ФУРНАДЖИЙСКА ЛОПАТА
42
0
 
2
 
! Отговори
ядосана преди 8 години
До Време за действиеАбсолютно! Чак минни полета не знам, но оградата между Гърция и България трябва да се възстанови - поне докато гърците не престанат да спасяват лодки на тоя или оня.
41
0
 
10
 
! Отговори
Време за действие преди 8 години
НАСТАНА ВРЕМЕ ПО ГРАНИЦИТЕ НА "Е.С.",БЪЛГАРИЯ И РУМЪНИЯ ДА СЕ ВЪЗСТАНОВЯТ ПРЕГРАДНИТЕ МРЕЖИ И ДА СЕ ПОСТАВЯТ МИННИ ПОЛЕТА.ВРЕМЕТО ЗА ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ ОТМИНА ОТДАВНА
40
1
 
1
 
! Отговори
sperko преди 8 години
Сидни, брутален си, обичам те, човек! Като видя, че си писал направо ми се оправя настроението. Изпълвам се със свежа доза позитивизъм и мотивация за живот и потенциално емигриране в Австралия! Искам да ти дойда на гости, да ме разведеш из прекрасните тропически местности и рифове по които си ходил. За мен ще е чест!!
39
1
 
4
 
! Отговори
Фесконтрол преди 8 години
до фюрера козаАз пък ти казвам, че турците ще са храна на босфорските рибоци. Ще ви запаля свещица.
38
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не всеки терорист е мюсюлманин,но всеки мюсюлманин е терорист.
37
2
 
58
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 8 години
Чехите си имат Земан, ние пък си имаме Чехлю. Горе долу на кантар са нещата, а? :)
36
23
 
5
 
! Отговори
турчин преди 8 години
Този изглежда няма спомени за 1968 год. Ако продължава намесата в страните основно с ограбване потока от бежанци няма да спре.
35
1
 
65
 
! Отговори
(-_-) преди 8 години
Че е организирано - разбира се, но кой е организатора? Кой печели от войни в последните 60-70 години?
34
2
 
65
 
! Отговори
Сър Пичук преди 8 години
Ех, да имахме и ние президент....мечти мечти.
33
30
 
2
 
! Отговори
Фюрера каза: преди 8 години
"Славянството и Русия ---ЩЕ БЪДЕ ТОР ЗА ЕВРОПА-та"!/..а , Ердоган го направи...ха,ха,хааааааааааа../
32
4
 
77
 
! Отговори
емигрирам преди 8 години
Емигрирам в Чехия или в Унгария! Останалото от Европа вече не става за живеене!
31
0
 
60
 
! Отговори
Как Сийка преди 8 години
То,че си е тъй- две мнения у обикновените хора няма,само дето политиците са "слепци с очи " ?! Сега да ги върнат от там,откъдето са тръгнали - никой не ги е канил !!! Десетки хиляди млади мъже пият кафета и чакат помощи,а не искат да се бият срещу терористите от " Ислямска държава" ?! И като няма какво друго да правят ще насаждат ислямизма в най-отвратителните му форми в Европа...
30
5
 
79
 
! Отговори
Браво на чехите! преди 8 години
Това е Президент и държавник, не като нашето същество *** !
29
54
 
3
 
! Отговори
ЗА 39... преди 8 години
....АМИ Те идват------за да отидеш Ти , да се биеш за Сирия , за руските военни бази!Айде ,бегай----руснаците плащат с червонци и ....100-руски балерини...ха,ха,хааааааа /...ако отстанеш жив/
28
11
 
79
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Глупости на куб..САЩ --ИЗЦЯЛО Е ОТ МИГРАНТИ ---ПА е 1-ва в СВЕТА!...Ми защо САЩ не си ги вземат сега тия които прииждат в Европа, да станат още по първи?
27
54
 
3
 
! Отговори
Ха,ха,ха...НЕФТ??? преди 8 години
В СИРИЯ НЕМА НЕФТ!!ИМА РУСКИ ВОЕННИ БАЗИ ---ЗА ИНТЕРЕСИТЕ НА РУСИЯ В СРЕДИЗЕМНО МОРЕ И БЛИЗКИЯ ИЗТОК!ТИ ....ЩЕ ВОЮВАШ ЛИ ЗА ТИЯ РУСКИ БАЗИ ..??***,бе.......РУСНАЦИТЕ ПЛАЩАТ С ЧЕРВОНЦИ И .....100-РУСКИ БАЛЕРИНИ/ако останеш жив/.....!
26
76
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Русия се разпада, руснаците живеят в мизрия. А скоро САЩ ще му скрои шапката на джуджето така, както му го натресе отзадe в Афганистан. А тогава СС С-ере имаше 3 пъти повече мощ от Русия. Джуджето си подлива водичка и си играе на фактор в Близкия Изток. Ще му излезе през носа.
25
2
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Глупости на куб..1-ва в света по най-големи дългове! И по най-много започнати военни конфликти със противник много по слаб от тях. И по милиони избити цивилни в държавите които нападна и чиито икономики съсипа и сега хората от там са тръгнали на талази към Европа.