18 германки се оплакаха: Опипваха ни на фест!

За сексуалните посегателства са арестувани трима пакистанци
31 май 2016 17:52, Елка Василева
49
18 германки се оплакаха: Опипваха ни на фест!
Снимка: архив, Reuters

Осемнайсет жени, участвали в музикален фестивал в германския град Дармщат, подадоха оплаквания, че са станали жертви на сексуална агресия. Арестувани са трима кандидати за убежище от пакистански произход, предаде Франс прес.

Полицията на Дармщат не изключва възможността да бъдат подадени и други оплаквания. Сексуалните посегателства са били извършени през нощта срещу неделя по време на фестивал на открито в центъра на града.

Три жени още тогава са се обърнали към полицаите, които охранявали фестивала, и това е довело до ареста на трима търсещи убежище на възраст от 28 до 31 години, родом от Пакистан. Още петнайсет жени са се свързали със силите на реда по-късно, се казва в изявление на полицията.

Преди време Германия беше шокирана от груповите нападения срещу жени в новогодишната нощ в Кьолн. Според полицията те са били дело на мигранти от Северна Африка. Стотици жени станаха жертви на сексуален тормоз, изнасилвания и грабежи, извършени от често пияни мъже. Местните власти бяха обвинени, че бавно са реагирали на невижданата по мащабите си агресия.

Жертвите в Дармщат описаха подобен сценарий. Те обясниха, че са се оказали заобиколени от мъже, които ги подложили на нежелани сексуални контакти.

Полицията уточни, че в момента изяснява дали нападателите са се опитвали и да оберат жертвите.

Полицията не съобщава никаква информация за заподозрените освен възрастта и националността им, но нейният говорител подчерта, че вероятно има и други извършители. Според жертвите нападналите ги са били от Южна Азия.

По данни на местни медии на музикалния фестивал в Дармщат от 26 до 29 май са присъствали около 400 000 души.
 

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
30
 
! Отговори
Ген полк Гадорян преди 7 години
Това са били дипломирани гинеколози, които са искали да извършат безплатни прегледи на германките. А те какво, оплакват се. Бива ли така бе момичета. Пакистанските лекари се славят като едни от най ерудираните и тясно специализирани. Като ви сгащят натясно ще разберете тънката ми мисъл ;)))
15
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Германия да благодари на мама Меркел за арап-чорап . Сами си го правите , а после олеле майко боли ме .
14
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
пращайте те ги в лондон , там си имат кмет пакитата и да се размножават
13
0
 
20
 
! Отговори
върхът на айсберга преди 7 години
Какво стана с пропагандната мантра, че лицата от Африка, които правят такива неща не са "бежанци", а са граждани на Европа? Кой знае каква разлика между поведението на тези с гражданство и онези търсещи убежище няма, но какво хубаво оправдание беше за пропагандната машина!
12
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пакистанци, търсещи убежище?Доколкото зная, в Пакистан няма война.На лодките и обратно в морето.
11
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бленуваната от хитлер чиста арийска раса отиде та се невиде!!
10
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Свиквайте Свиквайте това ви е бъдещето на вас и децата ви!!!!
9
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
фec обарва на фест.
8
0
 
45
 
! Отговори
факт преди 7 години
Оттук нататък германките ще бъдат опипвани и джасани от всякакви африканци, араби, пакистанци и други негодници и скоро ще започнат да раждат ***. Честито прецакване на Германия. Трябва да издигнат паметник на Меркел, която съсипва Германия и я мюсюлманизира.
7
1
 
42
 
! Отговори
Фрау Меркел преди 7 години
Това вече преля чашата. Колкото и да съм толерантна към бежанците, колкото и ценя европейските ценности, заради обществения натиск съм принудена да взема крайни мерки за да защитя Германия- ще приема исляма и ще задължа германките да носят бурки!
6
1
 
36
 
! Отговори
краят е близко преди 7 години
Ама имали още Германци в Германия,странно?
5
1
 
47
 
! Отговори
истината преди 7 години
В цяла Европа има такива и по драстични случай,но политиците натискат медиите и хората да мълчат,месните хора определят положението с бежанците като ужасяващо!
4
1
 
43
 
! Отговори
от Брюксел преди 7 години
Европейския парламент трябва да излезе с остра декларация, осъждаща съпротивата на германките, които са лишили бежанците от правото да ги обогатяват демографски. Нежеланието на германките да бъдат изнасилени противоречи на мултикултуразлизма и мултиетническия модел на Европа.
3
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Полицията на Дармщат не изключва възможността да бъдат подадени и други оплаквания."Това значи, че немската полиция крие поне 2 пъти повече случаи и по всяка вероятност изнасилване.
2
0
 
45
 
! Отговори
Фрау Меркел преди 7 години
Може ли такава нетолерантност и негостоприемност бе скъпи сънароднички? Не трябва да се оплаквате, трябва да се хвалите, че са ви опипвали амуджите и селфи трябва да си направите. Така гласят европейските ценности.
1
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Честито да им е "културното обогатяване" и "разнообразието" на германците и германките...