Евросъюзът е в безпорядък, трябва да се промени!

Англичаните си тръгнали защото не се чувствали у дома в Европа
Обновена: 26 юни 2016 16:25 | 26 юни 2016 16:00, Камелия Цветанова
77
Евросъюзът е в безпорядък, трябва да се промени!
Снимка: Reuters, архив

Европейският съюз е в безпорядък и трябва да бъде променен след решението на Великобритания да го напусне, заяви унгарският премиер Виктор Орбан, цитиран от Асошиейтед прес и БТА.

Още по темата

Орбан, който често е влизал в сблъсък с Брюксел, заяви, че британците са решили да напуснат ЕС, защото им е омръзнало от "несигурността, парализата, от постепенното усещане, че не можеш да се чувстваш у дома в Европа".

ЕС бързо ще се промени и "страните, които останат организирани и могат да гарантират сигурност и законност на гражданите си ще са в по-изгодна позиция".

Миналата година Орбан нареди да се издигнат заграждения по границите на Унгария, за да се спре потокът от транзитно преминаващите мигранти.

Британците "решиха отново да поемат контрол над съдбините си, тъй като мнозина европейски лидери не се борят срещу миграцията на нови хора и потока от нахлуващи, незаконни и злосторнически мигранти", заяви унгарският премиер.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
1
 
7
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
Започна ЕС перестройката, няма лошо.
36
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами Орбан също е свободен да напусне ЕС. Защо не го прави?
35
4
 
14
 
! Отговори
До 40 преди 7 години
Прав си! А нашите "журналисти" от БТВ по новините почти радостно съобщиха, че британците едва ли не "вече" съжалявали за решението си! А и имаха наглостта да твърдят, че едва ли не даже не знаели за какво гласуват, били се объркали....Някои даже питали "а какво е това ЕС"....Да представих цяла нация за пълни ***....Немислимо.....Като че ли не става въпрос за Великобритания, а за някаква забутана африканска провинция....Немам думи....То бива непрофесионализъм и тъпотия, ама толкова...
34
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Слушах интервюта с обикновени британци. Хората казваха че причините са повече политически от икономически да искат да излизат. Един спомена за евро комисарите които вземали решения но не били избирани реално от англичани. Не мислят че техните интереси са представени. Колкото и да реват медиите , обикновените британци си имат причини да не искат ЕС.
33
8
 
5
 
! Отговори
булгар асмасъ преди 7 години
дрогарйо путаракин,изпълнихме петлитетката,заработихме си рублите,плюхме..........347
32
1
 
4
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА преди 7 години
До Българин патриотВ СЪНЯ СИ :)))))))))))ХА-ХА-ХА-ХААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
31
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Брекзит е добра новина за България, защото ще връща българи да развиват родината си.
30
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Орбан луд ли е бе?! Да не би да се надява, че някога ще се разбере с евркомисарите? Тия са безнадежден случай, а бюрократичната неоколониална диктатура на франко-алеманите ще става все по-голяма!
29
21
 
15
 
! Отговори
Mopcku преди 7 години
Англичаните си заминават защото изобщо не знаят какво е ЕС! Едва след обявяване на вота започнаха да търсят Що е то ЕС ? Колко са държавите членки в ЕС и т.н. Приемаха всичко това като шоу ! Един референдум рожба на популизма ! Сега отчаяно търсят вътрешнодържавни методи, за да стопират евентуалното излизане. И разбира се няма да излезнат от ЕС.
28
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Британците искат сами да определят съдбата си и може би ще се справят ,но дали ние сме склонни да определяме собствената си съдба след като т.нар чужди инвеститори индиректно разрушиха икономиката ни и нямаме производство способни ли сме да го възстановим , да възстановим и селското си стопанство облекчавайки зем.производители да възстановим пазарите си и като казах пазари Британия може би ще си възстанови този с Русия т.като не е длъжна да се съобразява със санкциите наложени от ЕС
27
1
 
27
 
! Отговори
Су 34 преди 7 години
Кефи ме как турчина си сложил луната за аватар. Не бой се мен. На луната никога нема стъпите. Тя ще за руснаци и китайци.--------Виж, те по принцип турците всяка седмица летят в Космоса - бойците от ПКК полагат големи усилия да ги пращат редовно на порции във въздуха.По данни на турското вътрешно министерство над 480 войника и полицаи от силите за сигурност на Турция са загубили живота си във военни операции и атентати в Кюрдистан. Като се има предвид обичайното двойно занижение на жертвите.
26
2
 
23
 
! Отговори
Турчина и Томи преди 7 години
Кефи ме как турчина си сложил луната за аватар. Не бой се мен. На луната никога нема стъпите. Тя ще за руснаци и китайци. Може малко и за хамериканци. Вий си стойте в Анадола, че инак много бели правите.
25
2
 
34
 
! Отговори
Су 34 преди 7 години
Преди каквото и да били членство в ЕС Република Турция трябва да даде права на 10 милионното българско малцинство, което живее в Източна Тракия и в Цариград. Тези наши сънародници са лишени от правото да носят български имена, да имат свои училища и църкви и да празнуват празниците си!
24
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
турците са сбироток от азия,африка и европа...ако си направят генетични изследвания,резултатите ще се поберат в тритомна енциклопедия.
23
6
 
29
 
! Отговори
Су 34 преди 7 години
До Osmanli TorunuТурците са ислямизирани българи приели исляма и загубили езика си по време на турската окупация на България. Когато се основе Република Кюрдистан България ще направи всичко необходимо да върне езикът, имената и традициите на заблудилите се овчици!
22
9
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Орбан президент на ЕС
21
2
 
35
 
! Отговори
Су 34 преди 7 години
*** се разпада, но жителите на вилайетите да не се тревожат, ние пак ще ги вземем под наша грижа и закрила---------При положение,че ваш стратегически съюзник като Великобритания се разпада на съставни части, че Германия ви определи миналият месец като нация военнопрестъпници извършили Арменският Геноцид и Русия, която снабдява вече ПКК на югозиток се вижда, че днес си пил повече отколкото трябва!
20
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До До Су 34:Българите са славяни, а ти ако не искаш да живееш в славянска България - чанта, гара, Анкара...
19
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трябва ЕС да работи за бедните избиратели, а не за банкерите и богатташите.
18
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До САШне се притеснявайте, турски терористи