Британското правителство се зае да излиза от ЕС

Създаде специален отдел, който да помогне на процеса
27 юни 2016 20:55, Петя Славова
19
Британското правителство се зае да излиза от ЕС
Снимка: архив, Reuters

Британското правителство обяви, че създава специален отдел, който да работи по излизането на страната от ЕС, и подчерта, че референдум за независимост е последното нещо, което е нужно на Шотландия, предаде Франс прес, като се позова на правителствен говорител.

Новият отдел ще работи усилено по реформите, които трябва да се извършат за представянето на предложения и становища на следващия премиер, уточни говорителят след заседание на кабинета, пише БТА.

Камерън прикани водещите си министри да се заемат за работа, каза говорителка на премиера, цитирана от Ройтерс.

"Правителството сега трябва да се съсредоточи върху това да направи всичко възможно да се подготви за преговори за излизането ни от ЕС, както и да работи по текущите въпроси", каза говорителката.

По повод създаването на новия отдел в подкрепа на новия премиер, който ще замени Камерън при напускането му през октомври, тя каза: "Това ще е за подготовката, а не за вземането на решения. Правилно е това решение да се вземе от премиера на новото правителство."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още по темата: ВеликобританияЕС
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цайт гайс 4! Малките шапчици започнаха нов спектакъл по точен сценарии! Абсолютната власт носи поквара! 10 човека си играят със целия свят, който вече 97% е техен! Всичко е тяхно, масовата глобализация за закупуване дори на целия бизнес в света вече е факт. Зад хиляди фабрики /утвърдени марки/ стои по 1 човек....... Тези извратени мозъци, умопобъркани от притежанието на всички пари на света, трябва да бъдат съдени за целия хаус в света. Ход за изкуствено фалиране и придобиване на нови компании!
14
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е може да се признае на Камерън че е достатъчно умен, до не застане пред дулото.Не като наште ТИКВИ на които все им е виновен Путин и бедните КОМУНИСТИ от миналия век.
13
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И ако още една от силините икономически страни напусне ЕС кой ще храни гърците и олигархията ни?
12
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
do 3 ot takiva specialisti sme na tova deredje kade gledat v kan4eto na drygia
11
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
5, това само означава колко им е мозъка на онези, които са "за" Европейския съюз. Тъ.пунгери с претенции:))). И Меси вчера пропусна дузпата срещу Чили - може ли и той да повтори:))))
10
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Последният останал в Европейския съюз ще трябва да изгаси осветлението, да плати дълговете и да приеме Украйна и Грузия за страни-членки.
9
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
A NEGRITE I PAKISTANZITE BANGLADESHZITE SCHRILANKIIZITE INDIIZITE SHE GI IZGONIAT LI OT UK
8
11
 
7
 
! Отговори
дд преди 7 години
Браво на тях умно решение
7
5
 
19
 
! Отговори
Американ преди 7 години
До *** (8):Дъра-дъра-дрън...Умре ти Британията, сама се закопа от гяволък.
6
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Май, май управляващите си искат махане от ЕС.
5
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега в момента изглежда, че правят нещо неразумно, но не се знае в дългосрочен план как ще се развие ЕС при тази бюрюкращина. Каквото са решили това е. Реално повечето от гласуващите за излизане са "типични" британци, колкото и расиско да звучи. Това е пародията на мултикултурните общества, че нормалното население става в един момент излишно, че съществува. Нещо като пенсионерите в България - един ром или мигрант се оказват по-ценни за държавата.
4
5
 
15
 
! Отговори
Мускула преди 7 години
Значи, старците в британия решиха вместо младите грьнчове! Четох в една статия, младите британци са ги питали журналисти дали ще гласуват за референдума, те са отговорили че са за европа, но нямали да ходят до урните понеже знаели че англичаните ще гласували за оставането в европа!
3
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази работа с излизането май е подготвена много старателно. Щом като Камерън и жена му са изтеглили огромен кредит от банката 8 дни преди референдума са били наясно какво ще стане . Мисля , че всичко друго е театър за пред хората и по точно за балъците , които злобеят . Не може най мощтното разузнаване в Европа да не знае какъв ще е резултата . Значи всичко е било пунта-мара .
2
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като гледам загубите на банките и фирмите, в скоро време ще трябва със съвсем друго да се занимават. Тези обедняват с милиарди на ден. Още не са го осъзнали. Има време.
1
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много ясно !!Изглежда ,повечето Бг се интересуват ,какво се случва в Англия ,от колкото в България )!!!...защо ли ?!))