Свещи, цветя и сълзи... в памет на загиналите

Стотици се стичат пред мол "Олимпиа" в Мюнхен, за да отдадат почит
Обновена: 23 юли 2016 22:52 | 23 юли 2016 22:48,
24

 Снимка: Reuters

Мюнхен скърби за жертвите от изминалата нощ, когато 18-годишен младеж уби 9 души и рани десетки в търговски център в града.

Стотици се стичат пред мол "Олимпиа", за да оставят цветя и да запалят свещ в памет на загиналите.

Айфеловата кула в Париж ще бъде осветена в цветовете на германското знаме тази нощ в знак на солидарност с Мюнхен, съобщиха столичните власти, цитирани от ДПА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
1
 
! Отговори
Майк преди 7 години
Аз съм забелязал че мюсулманките са изключително долни...по цял ден дуднат,целенасочено не се образоват за да могат да си мързелуват....плетат интриги и *** майката на мъжете психически.
15
0
 
8
 
! Отговори
Цецо преди 7 години
Ей тая Меркел прецака целия ЕС че и света а даже не си и признава. И който не ще да се съобразява със законите ти и да се интегрира , да си се връща обратно. Това е решението.
14
4
 
3
 
! Отговори
Анита преди 7 години
Естествено отново "мюсюлманин" виновника, отново мюсюлманите лошите. Тъпите америкаци наемат ей такова психически лабилни индивиди, за да вършат безумия, че чрез тях да очернят тотално и настроят всичко живо към омраза на всеки мюсюлманин.Те са жадни за нефт и всякакви други природни дадености, дето Бог ги е лишил .Настройват народа един срещу друг от години, манипулират ни чрез телевизията, сътворяват новини.А ние сме тъпите овце дето вярваме на всичко което поискат.Ако постигнат целта си, може да ви честитя от сега "НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД" Ще бъдем слуги на американски ***, зомбирани народе
13
0
 
6
 
! Отговори
Кън ЕС преди 7 години
Продължавайте с плюшените мечета и бележките с послания
12
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дано никога Айделовата кула да не бъде оцветена с цветовете на българското знаме. Само това мога да кажа.
11
1
 
11
 
! Отговори
Pinochet преди 7 години
Това не е новина. Виж ако стотици се стичаха да получат автомати и да вземат нещата в свои ръце - друга работа.Вече се съмнявам дали въобще някога ще свърши толерастията......Колко още убити трябва да има???.................
10
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Даже и в скръбта си са толерантни. Какво са 9 жертви на фона новото мултикултурно интегрирано общество. Да слагат по една бурка жените, а мъжете по един чаршав и бавно да се придвижват с килимче под ръка към най-близкото минаре.
9
1
 
13
 
! Отговори
Батко преди 7 години
Още много ще бъдат убити, докато се психира населението достатъчно, че да бъде равнодушно и бемилостно като американския ***
8
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Победа за изобра на по голям казан в пъклото, разбира се.
7
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще си го получи- победа на изборите!
6
0
 
28
 
! Отговори
Пилендорф преди 7 години
Меркел е виновна за всеобщата обществена криза в Германия. Дано да си получи заслуженото.
5
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мнението ми за германците беше. по високо. Вместо да редят сополи, с което нищо няма да помогне, да бяха излезли на демпнстрция и да изритат тая дето ги докара дотуук.
4
0
 
5
 
! Отговори
chichko Adi преди 7 години
nqma da i e sefte na taq kula, xaxaxaxa
3
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не мога да разбера кого уревават тези клоуни,кои по точно загинали жалеят,сигурно са професионални жалейки и от Шрали и Париж са ги закарали в Мюнхен за снимки,също като оня с телефона дет снима атентата в Шарли сега случайно пак той засне уж атентата в Мюнхен
2
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Когато заведеш децата си с цел светло бъдеще в една чужда, ама много чужда във всяко отношение страна, какво се случва?Оставяш ги без идентичност, ни риба, ни рак, винаги отлъчени, приети не искрено, а мулти-култи лицемерно, самотни и озлобени...Как един иранец ще стане германец или швед, или българин?! Все едно да присадиш кокосова палма на северния полюс! Че аз дори в Румъния да отида, дето ми е на 100 км, ще стана ли румънка - това са гени, историческа памет, манталитет, те не се научават!
1
0
 
37
 
! Отговори
Lothbrok преди 7 години
Тези свещи, сълзи и цветя няма да върнат загиналите, само отмъщението и националното обединение на християните, могат да дадат покой на християнските души убити от мюсюлмани, България знае най-добре това.